Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in ilk anket sonuçları yarın yayınlanıyor

SİYASET 27.12.2022 - 21:21, Güncelleme: 27.12.2022 - 21:21
 

Nevşehir’in ilk anket sonuçları yarın yayınlanıyor

Anadolu Anket ve Araştırma Ltd. Şti. tarafından yapılan ilk seçim anket sonuçları yarın açıklanacak.
Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yapılan yüz yüze anket sonuçları tamamlandı. Nevşehir il merkezinde yapılan ve 6 sorudan oluşan anket tamamlandı. Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması çalışanları tarafından 750 kişiye yapılan yüz yüze ankette birbirinden çarpıcı sonuçların ortaya çıkması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de ilk kez yapılan geniş katılımlı ve yüz yüze yapılan anket sonuçları Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firmasının sosyal medya hesabı olan https://twitter.com/aaarastirma sayfasından yayınlanacak.
Anadolu Anket ve Araştırma Ltd. Şti. tarafından yapılan ilk seçim anket sonuçları yarın açıklanacak.

Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması tarafından Nevşehir’de 750 kişi ile yapılan yüz yüze anket sonuçları tamamlandı. Nevşehir il merkezinde yapılan ve 6 sorudan oluşan anket tamamlandı. Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firması çalışanları tarafından 750 kişiye yapılan yüz yüze ankette birbirinden çarpıcı sonuçların ortaya çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Nevşehir’de ilk kez yapılan geniş katılımlı ve yüz yüze yapılan anket sonuçları Anadolu Araştırma ve Danışmanlık firmasının sosyal medya hesabı olan https://twitter.com/aaarastirma sayfasından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.