Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e karla karışık yağmur geliyor

NEVŞEHİR 18.12.2022 - 18:33, Güncelleme: 19.12.2022 - 09:08
 

Nevşehir’e karla karışık yağmur geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Nevşehir’inde içinde bulunduğu bölgemiz, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girecek.
Yapılan son değerlendirmelere göre, Pazartesi günü (yarın) bölgemiz genelinin Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının 6 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, Çarşamba günü tekrar artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı bekleniyor. Pazartesi günü Soğuk havayla birlikte ilimizde karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görülmesi bekleniyor. Pazartesi ve Salı günü il merkezimizde beklenen hava sıcaklıklarının;  Pazartesi günü en düşük  3 derece en yüksek ise 10 derece olacağı;  Salı günü ise günün en düşük hava sıcaklığının -3 en yüksek hava sıcaklığının ise 1 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre Nevşehir’inde içinde bulunduğu bölgemiz, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Pazartesi günü (yarın) bölgemiz genelinin Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının 6 ila 12 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, Çarşamba günü tekrar artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı bekleniyor. Pazartesi günü Soğuk havayla birlikte ilimizde karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görülmesi bekleniyor.

Pazartesi ve Salı günü il merkezimizde beklenen hava sıcaklıklarının;  Pazartesi günü en düşük  3 derece en yüksek ise 10 derece olacağı;  Salı günü ise günün en düşük hava sıcaklığının -3 en yüksek hava sıcaklığının ise 1 derece civarında seyretmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.