Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları tamamlandı

SPOR 15.12.2022 - 20:06, Güncelleme: 15.12.2022 - 20:06
 

Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları tamamlandı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlanırken dereceye giren okullara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kupa törenine Nevşehir Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.İl Müdürü Muhsin Özdemir dereceye giren okulları, antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek başarıların devamını diledi. Müsabaka Sonuçları: Kızlar 1-) İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2-) Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3-) Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Erkekler 1-) Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi 2-) Ürgüp Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi 3-) Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4-) Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müsabakaya katılan tüm okullar, antrenörler ve sporcular tebrik edildi.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlanırken dereceye giren okullara kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Kupa törenine Nevşehir Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muhsin Özdemir katıldı.İl Müdürü Muhsin Özdemir dereceye giren okulları, antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Müsabaka Sonuçları:
Kızlar
1-) İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
2-) Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3-) Gülşehir Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi
Erkekler
1-) Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi
2-) Ürgüp Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi
3-) Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
4-) Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Müsabakaya katılan tüm okullar, antrenörler ve sporcular tebrik edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.