Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk'ün gafları güldürdü

GÜNCEL 12.12.2022 - 21:20, Güncelleme: 12.12.2022 - 21:33
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk'ün gafları güldürdü

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği ilk günden itibaren başkalarının yaptığı projeleri sahiplenmesinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de zaman zaman vatandaşları güldürdü.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği ilk günden beri kendisinin yapmadığı birçok projeyi sanki kendisi üretmiş gibi kamuoyu ile paylaşmasının yanı sıra yapılan etkinliklerde de yaptığı matematiksel paylaşımlarla da vatandaşları güldürdü. Nitekim Kapadokya Balon festivalinin mimarı olan Pasha Balloons firması iken sanki tüm organizasyonu kendisi yapıyormuş gibi kamuoyuna lanse eden Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk nitekim ikinci balon festivalinde Ürgüp’ten balon bile havalandıramayarak adeta dalga konusu oldu. Kendince adına balon festivali ilan eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk düzenlenen konserlerde konseri takip edenleri bir konserde 100 bin diğer bir konserde 200 bin kişi katıldığını ilan etmesi ise Aktürk’ün matematik profesörlüğünü ortaya koydu. AK Parti hükümeti tarafından Türkiye’nin dev projelerine imza atılmasını kendince yaptığı projelerle kıyaslarken Boğaz köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü, Marmaray’ı, Osmangazi köprüsünü, Avrasya tünelini, Kanal İstanbul gibi devası projeleri kendince yaptığı Temenni de 4 dükkanla kıyaslaması ise adeta dalga konusu oldu. TOKİ tarafından henüz yapılacak olan konut sayıları açıklanmadan Ürgüp’e 1000 konut müjdesi veren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüplüleri bir kez daha hayal kırıklığı yaşatmış oldu. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği günden itibaren Nevşehir’in gururu olan Nevşehir Belediyespor ile ilgili bir haberi bile beğenmekten kaçınırken sevdalısı olduğu Kayseri ve Kayserispor ile ilgili paylaşımları da beğenmek için adeta yarış içerisine giriyor.   Nevşehir’in bir ilçesi olan Ürgüp’ü sanki bir Kayseri’nin ilçesiymiş gibi davranan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, özellikle son zamanlarda AK Parti’nin Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin paylaşımlarını görmezden gelirken Kayserili milletvekillerinin ise paylaşımlarını anında beğenmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Yine Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesaplarında beğeni sayılarının ve paylaşım sayılarının fazla olduğun göstermek amacıyla anlaşmış olduğu ajans ile trol hesaplardan kendi paylaşımlarını beğendirmesi de adeta alay konusu oldu.  
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği ilk günden itibaren başkalarının yaptığı projeleri sahiplenmesinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de zaman zaman vatandaşları güldürdü.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği ilk günden beri kendisinin yapmadığı birçok projeyi sanki kendisi üretmiş gibi kamuoyu ile paylaşmasının yanı sıra yapılan etkinliklerde de yaptığı matematiksel paylaşımlarla da vatandaşları güldürdü.

Nitekim Kapadokya Balon festivalinin mimarı olan Pasha Balloons firması iken sanki tüm organizasyonu kendisi yapıyormuş gibi kamuoyuna lanse eden Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk nitekim ikinci balon festivalinde Ürgüp’ten balon bile havalandıramayarak adeta dalga konusu oldu.

Kendince adına balon festivali ilan eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk düzenlenen konserlerde konseri takip edenleri bir konserde 100 bin diğer bir konserde 200 bin kişi katıldığını ilan etmesi ise Aktürk’ün matematik profesörlüğünü ortaya koydu.

AK Parti hükümeti tarafından Türkiye’nin dev projelerine imza atılmasını kendince yaptığı projelerle kıyaslarken Boğaz köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü, Marmaray’ı, Osmangazi köprüsünü, Avrasya tünelini, Kanal İstanbul gibi devası projeleri kendince yaptığı Temenni de 4 dükkanla kıyaslaması ise adeta dalga konusu oldu.

TOKİ tarafından henüz yapılacak olan konut sayıları açıklanmadan Ürgüp’e 1000 konut müjdesi veren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ürgüplüleri bir kez daha hayal kırıklığı yaşatmış oldu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk göreve geldiği günden itibaren Nevşehir’in gururu olan Nevşehir Belediyespor ile ilgili bir haberi bile beğenmekten kaçınırken sevdalısı olduğu Kayseri ve Kayserispor ile ilgili paylaşımları da beğenmek için adeta yarış içerisine giriyor.

 

Nevşehir’in bir ilçesi olan Ürgüp’ü sanki bir Kayseri’nin ilçesiymiş gibi davranan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, özellikle son zamanlarda AK Parti’nin Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin paylaşımlarını görmezden gelirken Kayserili milletvekillerinin ise paylaşımlarını anında beğenmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Yine Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesaplarında beğeni sayılarının ve paylaşım sayılarının fazla olduğun göstermek amacıyla anlaşmış olduğu ajans ile trol hesaplardan kendi paylaşımlarını beğendirmesi de adeta alay konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.