Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Birlikte rahmet vardır”

SİYASET 09.12.2022 - 23:33, Güncelleme: 09.12.2022 - 23:33
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Birlikte rahmet vardır”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası konferans salonunda partililer ile bir araya geldi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası konferans salonunda MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç yaptığı açıklamada, “ MHP Nevşehir İl Başkanımız ve İl Yönetimimizle, Belediye Başkanlarımızla, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Yöneticilerimizle, İl Ocak Başkanımız ve çok değerli Ülkü erlerimizle, Muazzez Asenalarımızla ve dava neferlerimizle bir araya geldik. Birlikte rahmet vardır” dedi. Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve partililer katıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası konferans salonunda partililer ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ticaret Borsası konferans salonunda MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç yaptığı açıklamada, “ MHP Nevşehir İl Başkanımız ve İl Yönetimimizle, Belediye Başkanlarımızla, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Yöneticilerimizle, İl Ocak Başkanımız ve çok değerli Ülkü erlerimizle, Muazzez Asenalarımızla ve dava neferlerimizle bir araya geldik. Birlikte rahmet vardır” dedi.

Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.