Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel'den Engelliler günü ziyaretleri

NEVŞEHİR 03.12.2022 - 13:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:52
 

Vali Becel'den Engelliler günü ziyaretleri

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bazı kuruluşlara günün anlam ve önemi için ziyaretlerde bulundu.
3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Nevşehir'de birçok kuruluş ziyaret edildi. Günün anlam ve önemi adına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel GÖR-BİR Dernek Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyelerini,Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerini,Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar (NEYDER) Merkez Başkanlığı Dernek Başkanı Mehmet Karadaş ve yönetim kurulu üyelesini,Umuda Bir Adım Tüm Engeller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir şubesi başkanlığı ve Dernek Başkanı Hülya Belirir ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yapmış olduğu kuruluş ve dernek ziyaretlerinde Başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek günün anlam ve önemi hakkında sohbetler ettiler.          
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bazı kuruluşlara günün anlam ve önemi için ziyaretlerde bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Nevşehir'de birçok kuruluş ziyaret edildi. Günün anlam ve önemi adına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel GÖR-BİR Dernek Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyelerini,Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerini, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar (NEYDER) Merkez Başkanlığı Dernek Başkanı Mehmet Karadaş ve yönetim kurulu üyelesini,Umuda Bir Adım Tüm Engeller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir şubesi başkanlığı ve Dernek Başkanı Hülya Belirir ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yapmış olduğu kuruluş ve dernek ziyaretlerinde Başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek günün anlam ve önemi hakkında sohbetler ettiler.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.