Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Leblebici’den Kaya’ya teşekkür

SİYASET 01.12.2022 - 12:52, Güncelleme: 01.12.2022 - 12:52
 

Leblebici’den Kaya’ya teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Yahya Leblebici, milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Kaya’ya teşekkür ederken kendisine seçim sürecinde başarılar diledi
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Yahya Leblebici, milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Kaya’ya teşekkür ederken kendisine seçim sürecinde başarılar diledi.   Leblebici, “Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sayın İlhan Kaya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için İl Başkanlığı görevinden 16.11.2022 tarihi itibari ile istifa ederek ayrılmıştır. 7 yıllık görev süresince ilimizde partimizin bayraktarlığını yaparak kutlu davamızın sesi olan değerli İl Başkanımız İlhan Kaya Bey'e teşekkür eder milletvekilliği adaylığında başarılar dilerim” diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Yahya Leblebici, milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Kaya’ya teşekkür ederken kendisine seçim sürecinde başarılar diledi

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Yahya Leblebici, milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Kaya’ya teşekkür ederken kendisine seçim sürecinde başarılar diledi.  

Leblebici, “ Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sayın İlhan Kaya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için İl Başkanlığı görevinden 16.11.2022 tarihi itibari ile istifa ederek ayrılmıştır. 7 yıllık görev süresince ilimizde partimizin bayraktarlığını yaparak kutlu davamızın sesi olan değerli İl Başkanımız İlhan Kaya Bey'e teşekkür eder milletvekilliği adaylığında başarılar dilerim” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.