Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor 1 attı, 3 aldı

SPOR 23.11.2022 - 16:02, Güncelleme: 23.11.2022 - 16:12
 

Nevşehir Belediyespor 1 attı, 3 aldı

TFF 3.Lig 1.Grup 13.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor deplasmanından 1-0 galip geldi.
TFF 3.Lig 1.Grupta 13.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, Konya deplasmanında 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor ilk 5 dakikada rakibini adeta bunaltırken dakikalar 7’i gösterdiğinde Ali Kuçik’in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamen Nevşehir Belediyespor’da olurken ilk yarıda Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısından maç düşük tempo ile başlarken ev sahibi ekip 1922 Konyaspor beraberlik golü için yüklenirken Nevşehir Belediyespor ise ayağa paslarla 1-0’lık skoru korumaya çalıştı. Karşılaşmanın 64.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Serdar’ın ceza sahası dışından çektiği şut direkten döndü. Karşılaşmanın son dakikalarında ev sahibi ekip 1922 Konyaspor beraberlik golü için yüklense de Konyaspor ataklarını Nevşehir Belediyespor defansı uzaklaştırmayı başardı. Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi olmayı başardı. Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 19’a çıkartırken ligde de 8.sıraya yükseldi. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanan mücadeleyi tribünlerden takip etti.  
TFF 3.Lig 1.Grup 13.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor deplasmanından 1-0 galip geldi.

TFF 3.Lig 1.Grupta 13.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor, Konya deplasmanında 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan taraf Nevşehir Belediyespor ilk 5 dakikada rakibini adeta bunaltırken dakikalar 7’i gösterdiğinde Ali Kuçik’in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamen Nevşehir Belediyespor’da olurken ilk yarıda Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısından maç düşük tempo ile başlarken ev sahibi ekip 1922 Konyaspor beraberlik golü için yüklenirken Nevşehir Belediyespor ise ayağa paslarla 1-0’lık skoru korumaya çalıştı. Karşılaşmanın 64.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Serdar’ın ceza sahası dışından çektiği şut direkten döndü. Karşılaşmanın son dakikalarında ev sahibi ekip 1922 Konyaspor beraberlik golü için yüklense de Konyaspor ataklarını Nevşehir Belediyespor defansı uzaklaştırmayı başardı. Maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi olmayı başardı.

Bu skorun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 19’a çıkartırken ligde de 8.sıraya yükseldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanan mücadeleyi tribünlerden takip etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.