Sitenin sağında bir giydirme reklam

Trol hesapların Aktürk sevgisi

SİYASET 16.11.2022 - 20:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 21:58
 

Trol hesapların Aktürk sevgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti trol hesaplar nedeniyle sosyal medya yasasını çıkartırken AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün trol hesaplar sevdası dikkatlerden kaçmıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti sosyal medyada bilgi kirliliğinin yanı sıra trol (sahte) hesaplara karşı TBMM’den çıkartmış olduğu sosyal medya yasasına karşı AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e karşı trol hesapların sevgisi dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün paylaşımları bu trol hesaplar tarafından önce beğenilirken ardından ise yeniden paylaşım yapılıyor. Yine bu trol hesapların genel olarak Nevşehir’den de sadece Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ü takip etmesi, beğeni yapması ve RT yapması görülüyor. Yine Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk'ü destekleyen trol hesapların aynı ekip şeklinde bir başka paylaşımları da aynı şekilde beğeni yapması geri paylaşım yapması da dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti en çok bu trol hesaplardan yıpratılırken son olarak AK Parti bu ve benzeri sahte hesaplara karşı sosyal medya yasası çıkartmasına rağmen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de bu hareketi en çok partisi olan AK Parti ve kendisine zarar verdiği kamuoyu tarafından konuşuluyor. İşte Mehmet Aktürk’e karşı büyük ilgisi olan o trol hesaplar;    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti trol hesaplar nedeniyle sosyal medya yasasını çıkartırken AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün trol hesaplar sevdası dikkatlerden kaçmıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti sosyal medyada bilgi kirliliğinin yanı sıra trol (sahte) hesaplara karşı TBMM’den çıkartmış olduğu sosyal medya yasasına karşı AK Partili Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e karşı trol hesapların sevgisi dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün paylaşımları bu trol hesaplar tarafından önce beğenilirken ardından ise yeniden paylaşım yapılıyor. Yine bu trol hesapların genel olarak Nevşehir’den de sadece Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ü takip etmesi, beğeni yapması ve RT yapması görülüyor.

Yine Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk'ü destekleyen trol hesapların aynı ekip şeklinde bir başka paylaşımları da aynı şekilde beğeni yapması geri paylaşım yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti en çok bu trol hesaplardan yıpratılırken son olarak AK Parti bu ve benzeri sahte hesaplara karşı sosyal medya yasası çıkartmasına rağmen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün de bu hareketi en çok partisi olan AK Parti ve kendisine zarar verdiği kamuoyu tarafından konuşuluyor.

İşte Mehmet Aktürk’e karşı büyük ilgisi olan o trol hesaplar;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.