Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de aranan 8 şahıs tutuklandı

ASAYİŞ 16.11.2022 - 11:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 11:57
 

Nevşehir'de aranan 8 şahıs tutuklandı

Nevşehir genelinde çeşitli suçlardan aranan 15 şahıstan 8'i yakalanarak tutuklandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 15 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan 8'i tutuklandı, 7'si serbest bırakıldı. Kayıp müracaatı bulunan 3 şahıs bulundu. 5 evden hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık, 3 Otoban hırsızlık olayı olmak üzere toplam 9 olay ile ilgili 3 şüpheli şahsa işlem yapıldı. 4 dolandırıcılık olayında 5 şahsa işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 1,65 gram. esrar, 3,58 gram. afgan macunu, hırsızlıkta kullanılan 1 adet bıçak, 1 adet yan keski ve çalıntı kablo ele geçirilerek 7 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
Nevşehir genelinde çeşitli suçlardan aranan 15 şahıstan 8'i yakalanarak tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 15 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan 8'i tutuklandı, 7'si serbest bırakıldı.
Kayıp müracaatı bulunan 3 şahıs bulundu.
5 evden hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık, 3 Otoban hırsızlık olayı olmak üzere toplam 9 olay ile ilgili 3 şüpheli şahsa işlem yapıldı.
4 dolandırıcılık olayında 5 şahsa işlem yapıldı.
Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan çalışmalarda 7 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca 1,65 gram. esrar, 3,58 gram. afgan macunu, hırsızlıkta kullanılan 1 adet bıçak, 1 adet yan keski ve çalıntı kablo ele geçirilerek 7 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.