Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehirli Abdi amca, eşinden boşanmak için Esra Erol’a konuk oldu

TÜRKİYE GÜNDEMİ 07.11.2022 - 16:54, Güncelleme: 07.11.2022 - 16:54
 

Nevşehirli Abdi amca, eşinden boşanmak için Esra Erol’a konuk oldu

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde ikamet eden 72 yaşındaki Abdi Bilen kendisinden 27 yaş küçük eşinden boşanabilmek için ATV’de yayınlanan “Esra Erol”da programına çıktı.
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde ikamet eden 72 yaşındaki Abdi Bilen ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına çıkarak kendisinden 27 yaş küçük olan eşi Nefes Bilen’den boşanabilmek istediğini söyledi. Eşinin kendisini evden kovduğunu açıklayan Abdi Bilen canlı yayında ikinci eşinin açıklamalarıyla adeta şok yaşadı. Canlı yayına telefon bağlantısıyla katılan 45 yaşındaki Nefes Bilen Abdi Bilen’in kendisinin dördüncü eşi olduğunu açıklamasının ardından 72 yaşındaki Abdi Bilen gözyaşlarına hakim olamadı. Esra Erol’da programında Esra Erol’a eşim bana evimi arsamı sattırmak istedi. Yapmayınca beni evden kovdu. Ne olur benim boşanmama yardımcı olun dedi. Ve ben Nefes Bilen ile evli kalmak istemiyorum derken Nefes Bilen ise ben Abdi Bilen’den boşanmak istemiyorum. Ortada bir şey yok gelip evine otursun dedi.    
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde ikamet eden 72 yaşındaki Abdi Bilen kendisinden 27 yaş küçük eşinden boşanabilmek için ATV’de yayınlanan “Esra Erol”da programına çıktı.

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde ikamet eden 72 yaşındaki Abdi Bilen ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına çıkarak kendisinden 27 yaş küçük olan eşi Nefes Bilen’den boşanabilmek istediğini söyledi. Eşinin kendisini evden kovduğunu açıklayan Abdi Bilen canlı yayında ikinci eşinin açıklamalarıyla adeta şok yaşadı. Canlı yayına telefon bağlantısıyla katılan 45 yaşındaki Nefes Bilen Abdi Bilen’in kendisinin dördüncü eşi olduğunu açıklamasının ardından 72 yaşındaki Abdi Bilen gözyaşlarına hakim olamadı.

Esra Erol’da programında Esra Erol’a eşim bana evimi arsamı sattırmak istedi. Yapmayınca beni evden kovdu. Ne olur benim boşanmama yardımcı olun dedi. Ve ben Nefes Bilen ile evli kalmak istemiyorum derken Nefes Bilen ise ben Abdi Bilen’den boşanmak istemiyorum. Ortada bir şey yok gelip evine otursun dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.