Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl’e Makedonya’dan kardeş şehir

İLÇELER 01.11.2022 - 12:34, Güncelleme: 01.11.2022 - 12:39
 

Acıgöl’e Makedonya’dan kardeş şehir

Acıgöl Belediyesi ile Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Studeniçan Belediyesi, arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı.
NEVŞEHİR(MHA) Yapılan protokol gereğince, Eğitim, Gençlik, Sosyal ve Kültürel, Ekonomi, Ticaret, Teknoloji, Kentleşme,  Şehirleşme, Çevre, altyapı, üstyapı alanları ile Belediye Yönetimi ve Hizmet Sunumu ve Bilgi sistemlerinde alanlarında Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı, bu konularda, uzman değişimi programları ve çeşitli projeler gerçekleştirilecek  Protokolü Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Kuzey Makedonya Studeniçan Belediye Başkanı Azem Sadiki imzaladılar. İmza töreninde protokolü ve ziyaretin anısına hediye ve plaket takdimi yapıldı.   
Acıgöl Belediyesi ile Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Studeniçan Belediyesi, arasında Kardeş Şehir Protokolü imzalandı.

NEVŞEHİR(MHA) Yapılan protokol gereğince, Eğitim, Gençlik, Sosyal ve Kültürel, Ekonomi, Ticaret, Teknoloji, Kentleşme,  Şehirleşme, Çevre, altyapı, üstyapı alanları ile Belediye Yönetimi ve Hizmet Sunumu ve Bilgi sistemlerinde alanlarında Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı, bu konularda, uzman değişimi programları ve çeşitli projeler gerçekleştirilecek 

Protokolü Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Kuzey Makedonya Studeniçan Belediye Başkanı Azem Sadiki imzaladılar. İmza töreninde protokolü ve ziyaretin anısına hediye ve plaket takdimi yapıldı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.