Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel yeni haftaya öğrenciler ile başladı

EĞİTİM 31.10.2022 - 11:39, Güncelleme: 31.10.2022 - 11:39
 

Vali Becel yeni haftaya öğrenciler ile başladı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel her hafta olduğu gibi bu haftada güne öğrencileri ziyaret ederek başladı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yeni haftanın ilk gününe okul ziyaretleri ile başladı. Vali Becel ilk olarak Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada okul idarecilerinde çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Becel daha sonra ise öğrenciler ile sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. Vali Becel daha sonra ise Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu ziyareti ile okul ziyaretlerini sürdürdü. Vali Becel burada da öğrenciler ile bir süre sohbet ederken dersleri hakkında bilgiler almasının ardından başarılar diledi.    
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel her hafta olduğu gibi bu haftada güne öğrencileri ziyaret ederek başladı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yeni haftanın ilk gününe okul ziyaretleri ile başladı. Vali Becel ilk olarak Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada okul idarecilerinde çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Becel daha sonra ise öğrenciler ile sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

Vali Becel daha sonra ise Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu ziyareti ile okul ziyaretlerini sürdürdü. Vali Becel burada da öğrenciler ile bir süre sohbet ederken dersleri hakkında bilgiler almasının ardından başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.