Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Faruk Sarıaslan Nevşehirin Çevre yolu sorununu TBMM'ye taşıdı

NEVŞEHİR 25.10.2022 - 22:17, Güncelleme: 25.10.2022 - 22:17
 

Milletvekili Faruk Sarıaslan Nevşehirin Çevre yolu sorununu TBMM'ye taşıdı

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan çevre yolu sorununu TBMM genel kuruluna taşıdı.
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan genel kurula taşıdığı çevre yolu sorununu şu ifadelerle dile getirdi; ''Her geçen gün hızla gelişen ve büyüyen Nevşehir'de il merkezinde kalan çevre yolu ihtiyaca cevap verememektedir. Şehir içi trafiğinin rahatlatılması için bu konu büyük önem arz etmektedir. Aynı güzergahta Devlet Hastanesinin olması nedeniyle ihbara giden ambulanslar yoğunluk nedeniyle trafikte güçlükle ilerlemekte, birde bunlara tır, kamyon gibi ağır vasıta araçlarda eklenince Nevşehir trafiği büyük şehirlerdeki yoğun trafiği aratmamaktadır. Nevşehir il genelinde ağır vasıtaların sebebiyet verdiği yüzlerce kaza ile birlikte, can ve mal kaybı yaşanmaktadır. Nevşehir'de yaşanan trafik sorununun çözümü için yeni çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerekmektedir. Nevşehir ilimize çevre yolu yapılmasına ilişkin, iktidar yetkilileri müjdeler verse de çevre yolunun yapılmasına bir türlü başlanamamıştır. Çevre yolunun yapılmama sebepleri nelerdir? '' şeklinde oldu.
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan çevre yolu sorununu TBMM genel kuruluna taşıdı.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan genel kurula taşıdığı çevre yolu sorununu şu ifadelerle dile getirdi;

''Her geçen gün hızla gelişen ve büyüyen Nevşehir'de il merkezinde kalan çevre yolu ihtiyaca cevap verememektedir. Şehir içi trafiğinin rahatlatılması için bu konu büyük önem arz etmektedir. Aynı güzergahta Devlet Hastanesinin olması nedeniyle ihbara giden ambulanslar yoğunluk nedeniyle trafikte güçlükle ilerlemekte, birde bunlara tır, kamyon gibi ağır vasıta araçlarda eklenince Nevşehir trafiği büyük şehirlerdeki yoğun trafiği aratmamaktadır. Nevşehir il genelinde ağır vasıtaların sebebiyet verdiği yüzlerce kaza ile birlikte, can ve mal kaybı yaşanmaktadır. Nevşehir'de yaşanan trafik sorununun çözümü için yeni çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerekmektedir.

Nevşehir ilimize çevre yolu yapılmasına ilişkin, iktidar yetkilileri müjdeler verse de çevre yolunun yapılmasına bir türlü başlanamamıştır. Çevre yolunun yapılmama sebepleri nelerdir? '' şeklinde oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.