Sitenin sağında bir giydirme reklam

KYK ve GSM Genel Müdür yardımcısı Özdemir Nevşehir'deydi

EĞİTİM 21.10.2022 - 10:34, Güncelleme: 21.10.2022 - 10:34
 

KYK ve GSM Genel Müdür yardımcısı Özdemir Nevşehir'deydi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.
NEVŞEHİR(MHA)  Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir'e Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eşlik ederek Nevşehir'deki Yurtlar hakkında bilgiler verdi. Özdemir ilk olarak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) kampüsü içerisinde yer alan Ayşe Hümaşah Sultan Yurdunu ziyaret ederek yurt müdüründen çalışmalar hakkında bilgi alarak öğrencilerle sohbet etti.  Akabinde Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Kapadokya Yurdunu ziyaret ederek Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri, personeller ve öğrenci temsilcileri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda yurtlar ve yurtlarda yapılan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında detaylı bilgiler alan Genel Müdür Yardımcısı Özdemir istek talep ve önerilerini de not aldı.  Toplantının ardından Fatıma Sultan Yurdu C blok olarak hizmet verecek 735 kapasiteli öğrenci yurdunu ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Özdemir, İl Müdürü Muhsin Özdemir’den yeni açılacak yurt ile ilgili bilgi alarak öğrenci odaları, öğrencilerin sosyal yaşam alanları ve binada yapılan tefrişatı yerinde inceledi.   
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.

NEVŞEHİR(MHA)  Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir'e Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eşlik ederek Nevşehir'deki Yurtlar hakkında bilgiler verdi. Özdemir ilk olarak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) kampüsü içerisinde yer alan Ayşe Hümaşah Sultan Yurdunu ziyaret ederek yurt müdüründen çalışmalar hakkında bilgi alarak öğrencilerle sohbet etti. 

Akabinde Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Kapadokya Yurdunu ziyaret ederek Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri, personeller ve öğrenci temsilcileri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda yurtlar ve yurtlarda yapılan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında detaylı bilgiler alan Genel Müdür Yardımcısı Özdemir istek talep ve önerilerini de not aldı. 

Toplantının ardından Fatıma Sultan Yurdu C blok olarak hizmet verecek 735 kapasiteli öğrenci yurdunu ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Özdemir, İl Müdürü Muhsin Özdemir’den yeni açılacak yurt ile ilgili bilgi alarak öğrenci odaları, öğrencilerin sosyal yaşam alanları ve binada yapılan tefrişatı yerinde inceledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.