Sitenin sağında bir giydirme reklam

Oryantasyon eğitimi verildi

EĞİTİM 19.10.2022 - 12:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 12:12
 

Oryantasyon eğitimi verildi

2022-2023 eğitim öğretim yılında Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurs programlarında görev almak isteyen Ücretli Usta Öğreticiler için Oryantasyon eğitimi düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 eğitim öğretim yılında Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurs programlarında görev almak isteyen Ücretli Usta Öğreticiler için Oryantasyon eğitimi düzenlendi.   Öğreticilerin talepleri alınmaya başlanırken, diğer yandan usta öğretici olarak çalışmak isteyenlere yönelik oryantasyon kursu açıldı.    Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin katıldığı usta öğretici oryantasyon eğitimi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Osman Kabukçuoğlu tarafından verildi. Oryantasyon eğitiminde usta öğretici adaylarına hayat boyu öğrenme, yetişkin eğitimi, eğiticilerin görev ve sorumlulukları, mevzuat ve işleyiş ile ilgili bilgiler aktarıldı. 
2022-2023 eğitim öğretim yılında Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurs programlarında görev almak isteyen Ücretli Usta Öğreticiler için Oryantasyon eğitimi düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 eğitim öğretim yılında Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurs programlarında görev almak isteyen Ücretli Usta Öğreticiler için Oryantasyon eğitimi düzenlendi.  

Öğreticilerin talepleri alınmaya başlanırken, diğer yandan usta öğretici olarak çalışmak isteyenlere yönelik oryantasyon kursu açıldı.   

Ücretli Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin katıldığı usta öğretici oryantasyon eğitimi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Osman Kabukçuoğlu tarafından verildi. Oryantasyon eğitiminde usta öğretici adaylarına hayat boyu öğrenme, yetişkin eğitimi, eğiticilerin görev ve sorumlulukları, mevzuat ve işleyiş ile ilgili bilgiler aktarıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.