Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya Üniversitesi’nde Erasmus Günleri kutlandı

EĞİTİM 18.10.2022 - 15:08, Güncelleme: 18.10.2022 - 15:13
 

Kapadokya Üniversitesi’nde Erasmus Günleri kutlandı

Tüm dünyada bu yıl 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “ErasmusDays” Kapadokya Üniversitesi’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Erasmus programından yararlanmak ve bunun yanı sıra programa katılımın gerekliliğinin sağlanması için faydalanılması gereken bilgilerin verildiği ‘Öğrenci Gözünden Erasmus Programı’ etkinliği öğrencilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Erasmus programıyla ilgili bilgiler verilirken programdan daha önce yararlanmış olan öğrenciler deneyimlerini paylaştı. Erasmus programına katılan öğrenciler ve katılımcılar arasında öğrencilerin yurt dışındaki yaşamları, edindikleri tecrübeleriyle ilgili çark oyunu düzenlendi. Program, Sinasos Tiyatro Topluluğu’nun interaktif doğaçlama gösterisiyle sona erdi. Etkinliğe Erasmusdays’in resmî sitesindeki haritadan ulaşabilirsiniz:  https://www.erasmusdays.eu/event/erasmusdays-2022-erasmus-through-the-eyes-of-students/
Tüm dünyada bu yıl 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “ErasmusDays” Kapadokya Üniversitesi’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Erasmus programından yararlanmak ve bunun yanı sıra programa katılımın gerekliliğinin sağlanması için faydalanılması gereken bilgilerin verildiği ‘Öğrenci Gözünden Erasmus Programı’ etkinliği öğrencilerin yoğun katılımıyla yapıldı. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Erasmus programıyla ilgili bilgiler verilirken programdan daha önce yararlanmış olan öğrenciler deneyimlerini paylaştı.

Erasmus programına katılan öğrenciler ve katılımcılar arasında öğrencilerin yurt dışındaki yaşamları, edindikleri tecrübeleriyle ilgili çark oyunu düzenlendi. Program, Sinasos Tiyatro Topluluğu’nun interaktif doğaçlama gösterisiyle sona erdi.
Etkinliğe Erasmusdays’in resmî sitesindeki haritadan ulaşabilirsiniz:  https://www.erasmusdays.eu/event/erasmusdays-2022-erasmus-through-the-eyes-of-students/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.