Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sümer Mahallesi’ndeki yollar sıcak asfalt oluyor

NEVŞEHİR 11.10.2022 - 11:57, Güncelleme: 11.10.2022 - 11:57
 

Sümer Mahallesi’ndeki yollar sıcak asfalt oluyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi’nde bulunan Seyit Taşçı Sokak ve Eyüp Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.
  Nevşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında sürdürdüğü asfalt seferberliği Sümer Mahallesi’nde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu altyapı yenileme çalışması tamamlanan Seyit Taşçı Sokak ve Sümer Sokak’ta sıcak asfalt serimine başladı. Kısa sürede asfalt serimini tamamlayarak bu sokakları yeniden araç trafiğine açacak olan belediye ekipleri bu bölgede aynı zamanda yaya kaldırımı yenileme çalışması da yapacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından Sümer Mahallesi’nde bulunan Seyit Taşçı Sokak ve Eyüp Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

 

Nevşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında sürdürdüğü asfalt seferberliği Sümer Mahallesi’nde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu altyapı yenileme çalışması tamamlanan Seyit Taşçı Sokak ve Sümer Sokak’ta sıcak asfalt serimine başladı.

Kısa sürede asfalt serimini tamamlayarak bu sokakları yeniden araç trafiğine açacak olan belediye ekipleri bu bölgede aynı zamanda yaya kaldırımı yenileme çalışması da yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.