Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor taraftara acı çektirmeye devam ediyor

SPOR 08.10.2022 - 18:06, Güncelleme: 08.10.2022 - 18:06
 

Nevşehir Belediyespor taraftara acı çektirmeye devam ediyor

TFF 3.Lig 1.Grupta 6.haftanın açılış karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çatalcaspor’a 2-1 mağlup oldu.
TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespo İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Çatalcaspor olurken karşılaşmanın 19.dakikasında ev sahibi ekip Buğra’nın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30.dakikasında Onur Öztonga ile beraberliği yakalayan Nevşehir Belediyespor’da oynanan futbol taraftarları adeta çileden çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona ererken ikinci yarıda maçı daha çok isteyen taraf Çatalcaspor oldu. Çatalcaspor ikinci yarı Nevşehir Belediyespor’u adeta kendi sahasına hapsederken maçın 76.dakikasında Tayfun’un attığı gol ile Çatalcaspor bir kez daha öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor’un daha atak bir oyun sergilemesini bekleyen Nevşehir Belediyespor taraftarları hayal kırıklığı yaşarken oyunun 90 dakikası Çatalcaspor’un oyunda da üstünlüğü ile sona ererken Nevşehir Belediyespor üst üste ikinci mağlubiyeti almış oldu. Nevşehir Belediyespor taraftarları ise yenilgiden daha çok takımın mücadele etmemesine tepki gösterirken Nevşehir Belediyespor sahada tel tel dökülmeye devam ediyor. Alınan mağlubiyet sonrası Nevşehir Belediyespor ligde 14.sıraya gerilerken Çatalcaspor ile aldmış olduğu galibiyet sonrasında 7 puan ile 11.sıraya yükseldi.
TFF 3.Lig 1.Grupta 6.haftanın açılış karşılaşmasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çatalcaspor’a 2-1 mağlup oldu.

TFF 3.Lig 1.Grupta Nevşehir Belediyespo İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Çatalcaspor olurken karşılaşmanın 19.dakikasında ev sahibi ekip Buğra’nın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30.dakikasında Onur Öztonga ile beraberliği yakalayan Nevşehir Belediyespor’da oynanan futbol taraftarları adeta çileden çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona ererken ikinci yarıda maçı daha çok isteyen taraf Çatalcaspor oldu. Çatalcaspor ikinci yarı Nevşehir Belediyespor’u adeta kendi sahasına hapsederken maçın 76.dakikasında Tayfun’un attığı gol ile Çatalcaspor bir kez daha öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor’un daha atak bir oyun sergilemesini bekleyen Nevşehir Belediyespor taraftarları hayal kırıklığı yaşarken oyunun 90 dakikası Çatalcaspor’un oyunda da üstünlüğü ile sona ererken Nevşehir Belediyespor üst üste ikinci mağlubiyeti almış oldu.

Nevşehir Belediyespor taraftarları ise yenilgiden daha çok takımın mücadele etmemesine tepki gösterirken Nevşehir Belediyespor sahada tel tel dökülmeye devam ediyor.

Alınan mağlubiyet sonrası Nevşehir Belediyespor ligde 14.sıraya gerilerken Çatalcaspor ile aldmış olduğu galibiyet sonrasında 7 puan ile 11.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.