Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor bugün Çatalcaspor ile karşılaşacak

SPOR 08.10.2022 - 09:33, Güncelleme: 08.10.2022 - 09:33
 

Nevşehir Belediyespor bugün Çatalcaspor ile karşılaşacak

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bugün Çatalca İzzetin Stadyumunda saat 15.30’da başlayacak olan mücadelede Çatalcaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesinde Nevşehir Belediyespor 5 puan ile 13.sırada yer alırken Çatalcaspor ise 4 puan ile 14.sırada yer alıyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak.

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bugün Çatalca İzzetin Stadyumunda saat 15.30’da başlayacak olan mücadelede Çatalcaspor ile karşılaşacak.

Bu karşılaşma öncesinde Nevşehir Belediyespor 5 puan ile 13.sırada yer alırken Çatalcaspor ise 4 puan ile 14.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.