Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Gülmez; "Sorun çok, çözüm tek adam rejimine son vermek"

SİYASET 06.10.2022 - 14:50, Güncelleme: 06.10.2022 - 14:53
 

Başkan Gülmez; "Sorun çok, çözüm tek adam rejimine son vermek"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.   Derinkuyu ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı Özlüce köyünde ziyaretlerde bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet esnafların sorunlarını da dinledi.   Söz konusu ziyaretlere ilişkin Başkan Gülmez, "CHP il yönetimi ve Derinkuyu ilçe başkanımız ile Derinkuyu esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Ayrıca Derinkuyu ilçemizin Özlüce köyünde köylülerimizi ziyaret ettik. Sorun çok. Çözüm :Tek adam rejimine son verilip, CHP sinin iktidar olması" paylaşımında bulundu.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Derinkuyu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.  

Derinkuyu ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı Özlüce köyünde ziyaretlerde bulunan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki heyet esnafların sorunlarını da dinledi.  

Söz konusu ziyaretlere ilişkin Başkan Gülmez, "CHP il yönetimi ve Derinkuyu ilçe başkanımız ile Derinkuyu esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Ayrıca Derinkuyu ilçemizin Özlüce köyünde köylülerimizi ziyaret ettik. Sorun çok. Çözüm :Tek adam rejimine son verilip, CHP sinin iktidar olması" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.