Sitenin sağında bir giydirme reklam

YKS'de İlk 10.000'e giren kardelenler ödüllendirildi

EĞİTİM 08.09.2022 - 15:19, Güncelleme: 08.09.2022 - 15:19
 

YKS'de İlk 10.000'e giren kardelenler ödüllendirildi

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ilk 10.000'e giren öğrenciler ödüllendirildi.
Elde ettiği bireysel ve kitlesel başarılarla rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtlayan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ilk 10.000 derecesi elde eden 20 öğrenci ödüllendirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.liğinin yanında elde ettiğimiz kitlesel başarıla da bulunduğumuz noktayı resmi sonuçlar dahilinde gözler önüne sermiş durumdayız. 2022 YKS'de ilk 10.000'e giren 20 öğrencimiz bizleri bir kez daha gururlandırdı. Üniversite kaydı ve muafiyet sınavları dolayısıyla aramızda bulunamayan şampiyonlarımız da mazeretlerinden dolayı ödül töreninde aramızda bulunamadıkları için üzüntülerini dile getirdiler. Nevşehir genelinde ilk 10.000'de en fazla öğrencisi bulunan eğitim kurumu olarak 'ulaşıldığı zannedilen' değil, 'çıtayı hayallerin de ötesine taşıyan'; sadece hedef koyan değil, resmi sonuçlar neticesinde hedeflerine ulaşan bir kurum olduğumuzu da bir kez daha gösterdik. Bu başarıların elde edilmesinde büyük pay sahibi olan saygıdeğer velilerimize, başarılarımızın mimarı lider eğitim kadromuza, bizleri her daim gururlandıran kıymetli ögrencilerimize şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyor, tüm şampiyonlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. " dedi. İlk 10.000 Dereceleri Ahmet Hakan KARACA Ceren KÜÇÜK Enes OLGUN Ali Kağan GÜVEN Cesur AKÜN Gülçe ÇETİNALP Emre CANKAT Yiğit AKÜN Kerem AYDIN Kıvanç Kuzey DİKİCİ Tunahan Kadir KARATAY Berkay TAYGURT Mehmet Fatih ODABAŞI Muzaffer Kaan BAĞ Merve FERALAN Fatih Erdem AVCI Hatice Nur AYAŞ Miray SEYYAR Zülal KÖKSAL Belinay KAYNAR  
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ilk 10.000'e giren öğrenciler ödüllendirildi.

Elde ettiği bireysel ve kitlesel başarılarla rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtlayan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde ilk 10.000 derecesi elde eden 20 öğrenci ödüllendirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.liğinin yanında elde ettiğimiz kitlesel başarıla da bulunduğumuz noktayı resmi sonuçlar dahilinde gözler önüne sermiş durumdayız. 2022 YKS'de ilk 10.000'e giren 20 öğrencimiz bizleri bir kez daha gururlandırdı. Üniversite kaydı ve muafiyet sınavları dolayısıyla aramızda bulunamayan şampiyonlarımız da mazeretlerinden dolayı ödül töreninde aramızda bulunamadıkları için üzüntülerini dile getirdiler. Nevşehir genelinde ilk 10.000'de en fazla öğrencisi bulunan eğitim kurumu olarak 'ulaşıldığı zannedilen' değil, 'çıtayı hayallerin de ötesine taşıyan'; sadece hedef koyan değil, resmi sonuçlar neticesinde hedeflerine ulaşan bir kurum olduğumuzu da bir kez daha gösterdik. Bu başarıların elde edilmesinde büyük pay sahibi olan saygıdeğer velilerimize, başarılarımızın mimarı lider eğitim kadromuza, bizleri her daim gururlandıran kıymetli ögrencilerimize şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyor, tüm şampiyonlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. " dedi.

İlk 10.000 Dereceleri

Ahmet Hakan KARACA

Ceren KÜÇÜK

Enes OLGUN

Ali Kağan GÜVEN

Cesur AKÜN

Gülçe ÇETİNALP

Emre CANKAT

Yiğit AKÜN

Kerem AYDIN

Kıvanç Kuzey DİKİCİ

Tunahan Kadir KARATAY

Berkay TAYGURT

Mehmet Fatih ODABAŞI

Muzaffer Kaan BAĞ

Merve FERALAN

Fatih Erdem AVCI

Hatice Nur AYAŞ

Miray SEYYAR

Zülal KÖKSAL

Belinay KAYNAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.