Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı düzenlenecek

GÜNCEL 17.08.2022 - 12:31, Güncelleme: 17.08.2022 - 12:31
 

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı düzenlenecek

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 24 Eylül'de düzenlenecek
  NEVŞEHİR(MHA) ​Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetlerinin düzenlenmesine dair yönetmelik ve tarımsal yayım ve danışmanlık sınav yönergesi kapsamında: 2022 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 24 Eylül 2022 tarihinde Ankara ilinde Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİÖDM) tarafından belirlenen yerlerde düzenlenecek.  Konuyla ilgilenenlerin Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi.    
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 24 Eylül'de düzenlenecek

 

NEVŞEHİR(MHA) ​Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetlerinin düzenlenmesine dair yönetmelik ve tarımsal yayım ve danışmanlık sınav yönergesi kapsamında: 2022 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 24 Eylül 2022 tarihinde Ankara ilinde Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİÖDM) tarafından belirlenen yerlerde düzenlenecek. 

Konuyla ilgilenenlerin Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiği bildirildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.