Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Bektaş Veli Anma törenine katıldı

GÜNCEL 13.08.2022 - 22:27, Güncelleme: 13.08.2022 - 22:27
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Bektaş Veli Anma törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş Veli’yi Anma törenlerine katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de Hacıbektaş Belediye Meydanı’nda düzenlenen Hacı Bektaş Veli’yi Anma Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı. “Hazreti Hünkâr’ın yaşadığı ve vefat ettiği toprakların bereketini, feyzini paylaşarak; bu sevgi, barış, kardeşlik ve muhabbet kapısında sizlerle birlikte durmanın memnuniyeti içindeyim” sözleriyle konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum. Bundan 751 yıl önce Hakka yürüyen Hacı Bektaş Veli Hazretleri başta olmak üzere, bu toprakları imanlarıyla yoğurarak Anadolu’yu vatanımız haline getiren tüm alpleri, erenleri, gönül sultanlarını rahmetle anıyorum” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Hacı Bektaş Veli Anma programından fotoğraflar  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş Veli’yi Anma törenlerine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de Hacıbektaş Belediye Meydanı’nda düzenlenen Hacı Bektaş Veli’yi Anma Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

“Hazreti Hünkâr’ın yaşadığı ve vefat ettiği toprakların bereketini, feyzini paylaşarak; bu sevgi, barış, kardeşlik ve muhabbet kapısında sizlerle birlikte durmanın memnuniyeti içindeyim” sözleriyle konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum. Bundan 751 yıl önce Hakka yürüyen Hacı Bektaş Veli Hazretleri başta olmak üzere, bu toprakları imanlarıyla yoğurarak Anadolu’yu vatanımız haline getiren tüm alpleri, erenleri, gönül sultanlarını rahmetle anıyorum” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Hacı Bektaş Veli Anma programından fotoğraflar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.