Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Adayları Biraz Daha Sabredecek

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2014 - 16:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Adayları Biraz Daha Sabredecek

AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir ilçe belediye başkanlarını açıklamasından sonra gözler Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından edinilen bilgilere göre Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarını bir hafta veya on gün içinde açıklanacağını söylerken öncelikle büyük şehirlerin ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından 20 Ocak 2013 Pazartesi günü büyük şehir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı öğrenilirken Nevşehir ilçe belediye başkan adayları ise 25 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasında açıklanacak. 
AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana, Antalya, Aydın ve Balıkesir ilçe belediye başkanlarını açıklamasından sonra gözler Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından edinilen bilgilere göre Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarını bir hafta veya on gün içinde açıklanacağını söylerken öncelikle büyük şehirlerin ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 20 Ocak 2013 Pazartesi günü büyük şehir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı öğrenilirken Nevşehir ilçe belediye başkan adayları ise 25 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasında açıklanacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.