Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hangi isimler Nevşehir'den milletvekili aday adaylığına hazırlanıyor?

SİYASET 15.07.2022 - 15:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hangi isimler Nevşehir'den milletvekili aday adaylığına hazırlanıyor?

Haziran 2023’te yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayları da yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de siyasetin nabzını tutuyor. Haziran 2023’te yapılacak olan genel seçimler öncesinde ise siyasi partilerden milletvekili aday adayı olmayı düşünen isimler ise her geçen gün kendini belli etmeye başlıyor.   AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP başta olmak üzere Memleket Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, SP’den kimler milletvekili aday adaylığını düşünüyor. İşte tüm bu isimleri 18 Temmuz Pazartesi günü www.lalehaber.com internet gazetesinden takip edebilirsiniz.
Haziran 2023’te yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayları da yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak her seçimde olduğu gibi bu seçimde de siyasetin nabzını tutuyor. Haziran 2023’te yapılacak olan genel seçimler öncesinde ise siyasi partilerden milletvekili aday adayı olmayı düşünen isimler ise her geçen gün kendini belli etmeye başlıyor.

 

AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP başta olmak üzere Memleket Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, SP’den kimler milletvekili aday adaylığını düşünüyor. İşte tüm bu isimleri 18 Temmuz Pazartesi günü www.lalehaber.com internet gazetesinden takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.