Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu Nasıl Eğitimcilik

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2014 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bu Nasıl Eğitimcilik

Nevşehir’de Genç Erkekler Basketbol Final maçında Kardelen Koleji ile Altınyıldız Koleji karşı karşıya geldi.  Ne yazık ki Altınyıldız koleji öğrencileri Kardelen Koleji tribünlerini ve protokol tribünlerini pet şişe yağmuruna tutarken okul idarecilerinden tek bir yetkilinin bu olaylara dur dememesi ise dikkatlerden kaçmadı. Altınyıldız Koleji öğrencileri maç içerisinde gerek hakemlere gerekse de rakip takıma ve okula sürekli küfür etmesine adeta seyirci kalan Altınyıldız Koleji idarecileri acaba tüm bu yaşanan gelişmeler sonrasında yazılı bir açıklama yapıp özür dileyecek mi merak konusu. Yine bu yaşanan olaylar karşısında bazı basın mensuplarının ise bu olayları hiç bir şekilde yansıtmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak hatırlatalım istedik spor dosluk ve kardeşliktir.
Nevşehir’de Genç Erkekler Basketbol Final maçında Kardelen Koleji ile Altınyıldız Koleji karşı karşıya geldi.  Ne yazık ki Altınyıldız koleji öğrencileri Kardelen Koleji tribünlerini ve protokol tribünlerini pet şişe yağmuruna tutarken okul idarecilerinden tek bir yetkilinin bu olaylara dur dememesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Altınyıldız Koleji öğrencileri maç içerisinde gerek hakemlere gerekse de rakip takıma ve okula sürekli küfür etmesine adeta seyirci kalan Altınyıldız Koleji idarecileri acaba tüm bu yaşanan gelişmeler sonrasında yazılı bir açıklama yapıp özür dileyecek mi merak konusu. Yine bu yaşanan olaylar karşısında bazı basın mensuplarının ise bu olayları hiç bir şekilde yansıtmaması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak hatırlatalım istedik spor dosluk ve kardeşliktir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.