Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Seçimi Yapıldı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2014 - 22:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Gülşehir ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimin 324 üye oy kullandı. Kullanılan 7 oy geçersiz sayılırken oda başkanlığını yeniden 160 oy alan Ahmet Şahin kazandı. Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçiminde 7 oy geçersiz sayılırken Ahmet Şahin 160 oy, Fatih Çitçi 102 oy, Güray Çevirme 55 oy aldı. Bu sonuçların ardından ise mevcut oda başkanı Ahmet Şahin yeniden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçildi.   Kaynak: Gülşehir Haber Express
Gülşehir ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimin 324 üye oy kullandı. Kullanılan 7 oy geçersiz sayılırken oda başkanlığını yeniden 160 oy alan Ahmet Şahin kazandı.

Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçiminde 7 oy geçersiz sayılırken Ahmet Şahin 160 oy, Fatih Çitçi 102 oy, Güray Çevirme 55 oy aldı. Bu sonuçların ardından ise mevcut oda başkanı Ahmet Şahin yeniden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçildi.


 
Kaynak: Gülşehir Haber Express
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.