Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji 8.sınıflar mezuniyet töreni coşkuyla yapıldı

EĞİTİM 10.06.2022 - 20:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji 8.sınıflar mezuniyet töreni coşkuyla yapıldı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 8. sınıf mezunları için düzenlediği mezuniyet töreni, velilerin katılımı ile okul konferans salonunda gerçekleştirildi.
  Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış konuşmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Kardelen Koleji’nde 8. yılını tamamlayan öğrencilerin diplomalarının takdim edilmesiyle devam etti.   Okul Müdürü Burhan Kaynar burada yaptığı konuşmada, “Biz evlatlarımızı milli, manevi ve ahlaki değerler ile besledik. Onlara doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Evlatlarımızı bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı fertler yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum. O yüzden bugün veda günü değildir. Yeni bir hayatın başlangıcıdır. Kardelen Koleji ailesi olarak bizlere inanarak emanet ettiğiniz çocuklarımızı en iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Bugünün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecan ile çarpan velilerimiz. Siz bugün düzenlemiş olduğumuz törenin en mutlu ve en onurlu kişilerisiniz. Gelecek sizi korkutmasın çünkü yarınlara atmış olduğumuz adımlar ve temelimiz sağlamdır. Evlatlarım, artık eğlenmeyi ve dinlenmeyi hak ettiniz. İnanıyorum ki gelecekte daha büyük okullarda, fakültelerde, üniversitelerde okuyarak büyük kişiler olacaksınız. Yolunuz açık olsun” dedi.   Okul Müdürü Kaynar’ın konuşmasının ardından program öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi, kep töreni ve pasta kesiminin ardından sona erdi.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 8. sınıf mezunları için düzenlediği mezuniyet töreni, velilerin katılımı ile okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Okul Müdürü Burhan Kaynar’ın açılış konuşmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Kardelen Koleji’nde 8. yılını tamamlayan öğrencilerin diplomalarının takdim edilmesiyle devam etti.

 

Okul Müdürü Burhan Kaynar burada yaptığı konuşmada, “Biz evlatlarımızı milli, manevi ve ahlaki değerler ile besledik. Onlara doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Evlatlarımızı bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı fertler yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum. O yüzden bugün veda günü değildir. Yeni bir hayatın başlangıcıdır. Kardelen Koleji ailesi olarak bizlere inanarak emanet ettiğiniz çocuklarımızı en iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz. Bugünün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecan ile çarpan velilerimiz. Siz bugün düzenlemiş olduğumuz törenin en mutlu ve en onurlu kişilerisiniz. Gelecek sizi korkutmasın çünkü yarınlara atmış olduğumuz adımlar ve temelimiz sağlamdır. Evlatlarım, artık eğlenmeyi ve dinlenmeyi hak ettiniz. İnanıyorum ki gelecekte daha büyük okullarda, fakültelerde, üniversitelerde okuyarak büyük kişiler olacaksınız. Yolunuz açık olsun” dedi.

 

Okul Müdürü Kaynar’ın konuşmasının ardından program öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi, kep töreni ve pasta kesiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.