Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji’nde ‘Sınav kaygısı ve başa çıkma yolları’ semineri düzenlendi

EĞİTİM 27.05.2022 - 18:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nde ‘Sınav kaygısı ve başa çıkma yolları’ semineri düzenlendi

Özel Kardelen Eğitim Kurumları öğrencilerin sınav öncesi yaşadıkları yoğun kaygı ve stresi en az düzeye indirmek amacıyla “Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları” konulu bir seminer düzenledi.
  Psikolog Sinem Menekşe tarafından gerçekleştirilen seminer de Okul Müdürü Burhan Kaynar, seminer ile ilgili bilgi verirken , “ Sınava girecek öğrencilerimizin sınav kaygısını azaltmaya yönelik çalışmalar içeren bu seminer ile öğrencilerimizin sınava daha iyi hazırlanmaları hedeflenmektedir. Öğrencilerimizin hayatları boyunca burada aktarılan bilgilerden faydalanacağını düşünüyorum. Bu çalışmanın okulumuzda yapılmasından duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim, seminerin başlıca amacı stres ve kaygı yaşayan öğrencileri rahatlatmak ve dikkat güçlerini maksimum düzeye çıkarmak, bizi kırmayıp öğrencilerimize bu seminerle rehberlik eden Psikolog Sinem Menekşe’ye teşekkürlerimi iletiyorum’’ ifadelerini kullandı.   Seminere sınav kaygısını tanımlayarak başlayan Psikolog Sinem Menekşe, sınava hazırlık için nasıl bir yöntem seçilmesi gerektiğini, sınav anında heyecanı yenmek için gerekli olan tedbirleri , stresin oluşturduğu karmaşık fizyolojik ve psikolojik durumu, aşırı kaygı veya kaygısızlığın yol açacağı durumları ve kaygıyla başa çıkma yollarını anlattı.
Özel Kardelen Eğitim Kurumları öğrencilerin sınav öncesi yaşadıkları yoğun kaygı ve stresi en az düzeye indirmek amacıyla “Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları” konulu bir seminer düzenledi.

 

Psikolog Sinem Menekşe tarafından gerçekleştirilen seminer de Okul Müdürü Burhan Kaynar, seminer ile ilgili bilgi verirken , “ Sınava girecek öğrencilerimizin sınav kaygısını azaltmaya yönelik çalışmalar içeren bu seminer ile öğrencilerimizin sınava daha iyi hazırlanmaları hedeflenmektedir. Öğrencilerimizin hayatları boyunca burada aktarılan bilgilerden faydalanacağını düşünüyorum. Bu çalışmanın okulumuzda yapılmasından duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim, seminerin başlıca amacı stres ve kaygı yaşayan öğrencileri rahatlatmak ve dikkat güçlerini maksimum düzeye çıkarmak, bizi kırmayıp öğrencilerimize bu seminerle rehberlik eden Psikolog Sinem Menekşe’ye teşekkürlerimi iletiyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Seminere sınav kaygısını tanımlayarak başlayan Psikolog Sinem Menekşe, sınava hazırlık için nasıl bir yöntem seçilmesi gerektiğini, sınav anında heyecanı yenmek için gerekli olan tedbirleri , stresin oluşturduğu karmaşık fizyolojik ve psikolojik durumu, aşırı kaygı veya kaygısızlığın yol açacağı durumları ve kaygıyla başa çıkma yollarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.