Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Dengeler Değişiyor

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2014 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te Dengeler Değişiyor

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Ürgüp ilçesinde seçim hareketliliği yaşanmaya başladı. MHP Ürgüp Belediye Başkan Adaylığı için Fatih Kadir Yıldız’ı açıklamasından sonra CHP’nin de Ürgüp ilçesinde Murat Boz’u aday göstermesi Ürgüp ilçesinde siyasi dengeleri alt üst edeceğe benziyor. Nitekim AK Parti’nin adayı Ürgüp ilçesinde henüz belli değil. Ancak son birkaç gündür ise AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayının Adnan Aydın olacağı söylentileri üzerine burada seçimin oldukça hareketli geçeceğinin adeta bir habercisi. Tüm bu gelişmelerin ardından ise CHP İl Başkanlığı ise burada Avukat Murat Boz’u aday olarak göstermesinden sonra ise bu ilçede siyasi dengelerin oldukça değişeceğine işaret. CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz Ürgüp halkı tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olmasının yanı sıra partili partisiz her kesimin desteğini alacak bir yapıya da sahip. Hatta yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde AK Partili olup da Murat Boz’a oy vereceklerini ifade eden vatandaş sayısı da her geçen gün giderek artıyor. Anlaşılan o ki Ürgüp ilçesinde 30 Mart 2014 seçimleri hareketli ve bir o kadar da tatlı bir rekabet içerisinde geçeğe benziyor. 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Ürgüp ilçesinde seçim hareketliliği yaşanmaya başladı. MHP Ürgüp Belediye Başkan Adaylığı için Fatih Kadir Yıldız’ı açıklamasından sonra CHP’nin de Ürgüp ilçesinde Murat Boz’u aday göstermesi Ürgüp ilçesinde siyasi dengeleri alt üst edeceğe benziyor. Nitekim AK Parti’nin adayı Ürgüp ilçesinde henüz belli değil. Ancak son birkaç gündür ise AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayının Adnan Aydın olacağı söylentileri üzerine burada seçimin oldukça hareketli geçeceğinin adeta bir habercisi.
Tüm bu gelişmelerin ardından ise CHP İl Başkanlığı ise burada Avukat Murat Boz’u aday olarak göstermesinden sonra ise bu ilçede siyasi dengelerin oldukça değişeceğine işaret. CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Murat Boz Ürgüp halkı tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olmasının yanı sıra partili partisiz her kesimin desteğini alacak bir yapıya da sahip. Hatta yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde AK Partili olup da Murat Boz’a oy vereceklerini ifade eden vatandaş sayısı da her geçen gün giderek artıyor.
Anlaşılan o ki Ürgüp ilçesinde 30 Mart 2014 seçimleri hareketli ve bir o kadar da tatlı bir rekabet içerisinde geçeğe benziyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.