Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de hep birlikte Forum Kapadokya’da çiçekler açıyor

NEVŞEHİR 20.05.2022 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de hep birlikte Forum Kapadokya’da çiçekler açıyor

Sıradışı etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Kapadokya, bu yıl baharın gelişini Nevşehir için öneme sahip olan lalelerle kutlamaya hazırlanıyor.
    Forum Kapadokya’da çevre dostu bir gelenek başlatarak baharın gelişini Lale Karnavalı ile kutluyor.   21-22 Mayıs tarihlerinde tahta bacak, jonglör ve dev çiçeklerden oluşan kalabalık karnaval ekibi, etkinlik günlerinde saat 13.00 – 15.00 ve 17.00’de Forum Kapadokya’da renkli görüntülerle keyifli anlar sunacak.   Forum Kapadokya’da Lale Karnavalı etkinliği sırasında ziyaretçilere içinde çeşitli çiçek ve ağaç tohumları bulunan Tohum Kartı dağıtılacak. “Bizden size, sizden doğaya armağan olsun” mesajıyla dağıtılacak tohum kartlarla doğaya bir katkı da tüm katılımcılar sayesinde olacak.
Sıradışı etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Kapadokya, bu yıl baharın gelişini Nevşehir için öneme sahip olan lalelerle kutlamaya hazırlanıyor.

 

 

Forum Kapadokya’da çevre dostu bir gelenek başlatarak baharın gelişini Lale Karnavalı ile kutluyor.

 

21-22 Mayıs tarihlerinde tahta bacak, jonglör ve dev çiçeklerden oluşan kalabalık karnaval ekibi, etkinlik günlerinde saat 13.00 – 15.00 ve 17.00’de Forum Kapadokya’da renkli görüntülerle keyifli anlar sunacak.

 

Forum Kapadokya’da Lale Karnavalı etkinliği sırasında ziyaretçilere içinde çeşitli çiçek ve ağaç tohumları bulunan Tohum Kartı dağıtılacak. “Bizden size, sizden doğaya armağan olsun” mesajıyla dağıtılacak tohum kartlarla doğaya bir katkı da tüm katılımcılar sayesinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.