Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ʹʹSizi Şöyle Alalımʹʹ Komedi Büyük İlgiyle İzlendi

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2013 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ʹʹSizi Şöyle Alalımʹʹ Komedi Büyük İlgiyle İzlendi

Nevşehir Belediyesinin  organizasyonunu üstlendiği ve  Demet Tiyatro oyuncularının sahnelediği 2 perdelik “Sizi Şöyle Alalım” isimli  komedi  tiyatro sever Nevşehirlileri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya getirdi. 2004 yılından bugüne kadar  kültür ve sanat alanındaki çalışmaların etkin şekilde yürütüldüğü Nevşehir Belediyesi bu yılın son tiyatro etkinliğinin organizasyonunda tiyatro severlere unutamayacakları bir gün daha yaşattı. Tiyatro sanatçısı Demet Turhan’ın kurduğu Demet Tiyatro oyuncularının sahnelediği, ‘Sizi Şöyle Alalım’ isimli 2 perdelik komedi ilgiyle izlendi. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde  halka ücretsiz olarak sahnelenen oyun sonrasında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya, oyunda rol alan sanatçıları tebrik etti. 
Nevşehir Belediyesinin  organizasyonunu üstlendiği ve  Demet Tiyatro oyuncularının sahnelediği 2 perdelik “Sizi Şöyle Alalım” isimli  komedi  tiyatro sever Nevşehirlileri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya getirdi.
2004 yılından bugüne kadar  kültür ve sanat alanındaki çalışmaların etkin şekilde yürütüldüğü Nevşehir Belediyesi bu yılın son tiyatro etkinliğinin organizasyonunda tiyatro severlere unutamayacakları bir gün daha yaşattı. Tiyatro sanatçısı Demet Turhan’ın kurduğu Demet Tiyatro oyuncularının sahnelediği, ‘Sizi Şöyle Alalım’ isimli 2 perdelik komedi ilgiyle izlendi.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde  halka ücretsiz olarak sahnelenen oyun sonrasında Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya, oyunda rol alan sanatçıları tebrik etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.