Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji'nde 23 Nisan coşkusu yaşandı

EĞİTİM 23.04.2022 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji'nde 23 Nisan coşkusu yaşandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kardelen Koleji’nde coşkuyla kutlandı.
  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, tüm hafta devam eden etkinlikler,şampiyonluk kutlamaları,müzikal şölen,dans gösterileri,turnuvalar ve sanat etkinlikleri büyük ilgi gördü. Coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz tarafından okunan şiirler ve yapılan gösterilerle sürdü.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhuna uygun dolu dolu geçen bu hafta da Kardelenlerimiz unutulmaz anılar biriktirdiler.   Tören, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kardelen Koleji’nde coşkuyla kutlandı.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, tüm hafta devam eden etkinlikler,şampiyonluk kutlamaları,müzikal şölen,dans gösterileri,turnuvalar ve sanat etkinlikleri büyük ilgi gördü. Coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz tarafından okunan şiirler ve yapılan gösterilerle sürdü.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ruhuna uygun dolu dolu geçen bu hafta da Kardelenlerimiz unutulmaz anılar biriktirdiler.

 

Tören, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.