Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de bu Rektöre dur diyecek kimse yok mu?

GÜNCEL 20.04.2022 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir'de bu Rektöre dur diyecek kimse yok mu?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve başlamasıyla birlikte Nevşehir’de hiçbir siyasi kesim ve sivil toplum örgütlerince kabul görmemesi dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir’de kabul görmedi. Nitekim Aktekin başta Cumhur ittifakı ortakları olan AK Parti ve MHP’ye yakın sendikalara üye olan öğretim görevlileri ve üniversite çalışanlarının sürekli yerlerini değiştirmesinin yanı sıra bazı isimlere de mobbing uyguladığı iddiaları Nevşehir gündemini sarsmaya devam ediyor.   Ayrıca NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve gelmesinin ardından adeta burada kendi Cumhuriyeti’ni ilan ederek üniversite ile şehri ayrıştırması da büyük tepkilere neden oluyor.   Nevşehir’de ise başta AK Parti olmak üzere MHP yöneticilerinin de Rektör Aktekin’in bu şekilde davranmasına ise adeta göz yumması ise dikkatlerden kaçmıyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve başlamasıyla birlikte Nevşehir’de hiçbir siyasi kesim ve sivil toplum örgütlerince kabul görmemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir’de kabul görmedi. Nitekim Aktekin başta Cumhur ittifakı ortakları olan AK Parti ve MHP’ye yakın sendikalara üye olan öğretim görevlileri ve üniversite çalışanlarının sürekli yerlerini değiştirmesinin yanı sıra bazı isimlere de mobbing uyguladığı iddiaları Nevşehir gündemini sarsmaya devam ediyor.

 

Ayrıca NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin göreve gelmesinin ardından adeta burada kendi Cumhuriyeti’ni ilan ederek üniversite ile şehri ayrıştırması da büyük tepkilere neden oluyor.

 

Nevşehir’de ise başta AK Parti olmak üzere MHP yöneticilerinin de Rektör Aktekin’in bu şekilde davranmasına ise adeta göz yumması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.