Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söylesene Başkan bu takım neden oynamıyor?

SPOR 17.04.2022 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Söylesene Başkan bu takım neden oynamıyor?

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da ki düşüş devam ediyor.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken 7 mağlubiyet aldı. Özellikle son sıralarda bulunan takımlara kendi sahasında mağlubiyet alarak ikinci sıradan biranda 7.sıraya gerileyen Nevşehir Belediyespor’de play off umutları da sona ererken akıllara bu takıma neler oldu sorusu geliyor.   Ligin ilk yarısında oldukça başarılı bir grafik çizmesinin yanı sıra ikinci yarısının ilk maçlarında da güzel futbolun yanı sıra alınan 3 puanlar taraftarı umutlandırmasının ardından oynanan son 9 lig maçında alınan mağlubiyetler Nevşehir Belediyespor taraftarlarına hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.   Alınan başarısız sonuçlar sonrasında Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile yola devam eden Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör değişikliği de yaramadı.   Bizde Nevşehir’in Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç’a kamuoyu adına soruyoruz. Söylesene Başkan bu takım neden oynamıyor?   İşte Nevşehir Belediyespor’un son 9 maçı   Nevşehir Belediyespor: 1 Çatalcaspor: 3 Sancaktepe FK: 1 Nevşehir Belediyespor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0 Kahtaspor: 2 Nevşehir Belediyespor: 1 Erbaaspor: 2 Elazığspor: 2 Nevşehir Belediyespor: 2 Nevşehir Belediyespor: 0 Hendekspor: 3 Batman Petrolspor: 3 Nevşehir Belediyespor: 0 Nevşehir Belediyespor: 0 Belediye Kütahyaspor: 1 Arnavutköy Belediyespor: 1 Nevşehir Belediyespor: 0
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da ki düşüş devam ediyor.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligde oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken 7 mağlubiyet aldı. Özellikle son sıralarda bulunan takımlara kendi sahasında mağlubiyet alarak ikinci sıradan biranda 7.sıraya gerileyen Nevşehir Belediyespor’de play off umutları da sona ererken akıllara bu takıma neler oldu sorusu geliyor.

 

Ligin ilk yarısında oldukça başarılı bir grafik çizmesinin yanı sıra ikinci yarısının ilk maçlarında da güzel futbolun yanı sıra alınan 3 puanlar taraftarı umutlandırmasının ardından oynanan son 9 lig maçında alınan mağlubiyetler Nevşehir Belediyespor taraftarlarına hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

 

Alınan başarısız sonuçlar sonrasında Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile yola devam eden Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör değişikliği de yaramadı.

 

Bizde Nevşehir’in Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç’a kamuoyu adına soruyoruz. Söylesene Başkan bu takım neden oynamıyor?

 

İşte Nevşehir Belediyespor’un son 9 maçı

 

Nevşehir Belediyespor: 1 Çatalcaspor: 3

Sancaktepe FK: 1 Nevşehir Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyespor: 0 Kahtaspor: 2

Nevşehir Belediyespor: 1 Erbaaspor: 2

Elazığspor: 2 Nevşehir Belediyespor: 2

Nevşehir Belediyespor: 0 Hendekspor: 3

Batman Petrolspor: 3 Nevşehir Belediyespor: 0

Nevşehir Belediyespor: 0 Belediye Kütahyaspor: 1

Arnavutköy Belediyespor: 1 Nevşehir Belediyespor: 0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.