Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te yetim çocuklar iftar sofrasında buluştu

İLÇELER 16.04.2022 - 23:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te yetim çocuklar iftar sofrasında buluştu

Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Nevşehir’deki tüm yetim çocuklar ve yakınları Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün himayesi ve desteği ile İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği işbirliğinde Dünya Yetimler Günü nedeniyle program düzenlendi.   İHH’nın eğitim ve diğer giderlerine sponsor olduğu Nevşehir nüfusuna kayıtlı yüzlerce yetim yavrumuz, programda hem eğlendi hem yeni arkadaşlar edindi.   İftar yemeği öncesi İHH gönüllüleri, çocuklarla çeşitli oyun ve yarışmalar yaptı. Boyama etkinliğinin ardından hep birlikte iftar yapıldı.   Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezindeki programda, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.   Programa, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve yetim çocuklarla yakınları katıldı.
Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Nevşehir’deki tüm yetim çocuklar ve yakınları Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün himayesi ve desteği ile İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği işbirliğinde Dünya Yetimler Günü nedeniyle program düzenlendi.

 

İHH’nın eğitim ve diğer giderlerine sponsor olduğu Nevşehir nüfusuna kayıtlı yüzlerce yetim yavrumuz, programda hem eğlendi hem yeni arkadaşlar edindi.

 

İftar yemeği öncesi İHH gönüllüleri, çocuklarla çeşitli oyun ve yarışmalar yaptı. Boyama etkinliğinin ardından hep birlikte iftar yapıldı.

 

Ürgüp Belediyesi Kültür Merkezindeki programda, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

 

Programa, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve yetim çocuklarla yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.