Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fotoğraf Herşeyi Anlatıyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fotoğraf Herşeyi Anlatıyor

Nevşehir'de özlenen tabloyu sergilemeye devam eden üç milletvekili ve Belediye Başkanı Hasan Ünver siyaset arenasında birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu dosta düşmana adeta anlatırcasına bir poz veriyorlar. Nevşehir'de uzun yıllar böyle birlik ve beraberlik hasreti yaşanırken milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver siyasette yaşanması gereken birlik ve beraberliği gösteriyorlar. İşte tüm Nevşehir halkı böyle bir poz bekliyordu. Siyasette birlik ve beraberlik olmadığı takdirde hizmetlerin her zaman aksayacağını dile getirene vatandaşlar sonun da milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın birlikte Nevşehir'e özlenen hizmetleri getirdiğini ifade ediyorlar. Nevşehirli vatandaşlar işte tablo bu olması lazım. Bizler her zaman birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını biliyorduk. Şuanda Nevşehir milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver birlik ve beraberlik içinde çalışarak Nevşehir'imize özlenen hizmetleri getiriyorlar. Böylesine birlik ve beraberlik içinde Nevşehir'imize hizmetleri kazandıran üç milletvekilimize ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e teşekkür ediyoruz dediler.   Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bizlerde vatandaşlarımız adına üç milletvekilimize ve belediye başkanı Hasan Ünver'e böylesine birlik ve beraberlik içinde, uyum içinde çalıştıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. 
Nevşehir'de özlenen tabloyu sergilemeye devam eden üç milletvekili ve Belediye Başkanı Hasan Ünver siyaset arenasında birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu dosta düşmana adeta anlatırcasına bir poz veriyorlar.
Nevşehir'de uzun yıllar böyle birlik ve beraberlik hasreti yaşanırken milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver siyasette yaşanması gereken birlik ve beraberliği gösteriyorlar. İşte tüm Nevşehir halkı böyle bir poz bekliyordu. Siyasette birlik ve beraberlik olmadığı takdirde hizmetlerin her zaman aksayacağını dile getirene vatandaşlar sonun da milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın birlikte Nevşehir'e özlenen hizmetleri getirdiğini ifade ediyorlar.
Nevşehirli vatandaşlar işte tablo bu olması lazım. Bizler her zaman birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını biliyorduk. Şuanda Nevşehir milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver birlik ve beraberlik içinde çalışarak Nevşehir'imize özlenen hizmetleri getiriyorlar. Böylesine birlik ve beraberlik içinde Nevşehir'imize hizmetleri kazandıran üç milletvekilimize ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e teşekkür ediyoruz dediler.
 
Nevşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bizlerde vatandaşlarımız adına üç milletvekilimize ve belediye başkanı Hasan Ünver'e böylesine birlik ve beraberlik içinde, uyum içinde çalıştıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.