Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kültür ve Turizm Müdürü Ekici, Rektör Karasar'ı ziyaret etti

TURİZM 29.03.2022 - 19:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kültür ve Turizm Müdürü Ekici, Rektör Karasar'ı ziyaret etti

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar’a veda ziyaretinde bulundu.
  İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Ekici veda ziyaretleri kapsamında Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar’ı ziyaret ederek bugüne kadar ki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ekici açıklamasında, “Kapadokya turizmi için yardım ve destekleri ile her zaman yanımızda olan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Sayın Hasan Ali Karasar’a yakın ilgi alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar ise ziyaretlerinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye yeni görevinde başarılar diledi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar’a veda ziyaretinde bulundu.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Ekici veda ziyaretleri kapsamında Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar’ı ziyaret ederek bugüne kadar ki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ekici açıklamasında, “Kapadokya turizmi için yardım ve destekleri ile her zaman yanımızda olan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Sayın Hasan Ali Karasar’a yakın ilgi alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar ise ziyaretlerinden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.