Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği Ramazan Ayı öncesi yüzleri güldürdü

NEVŞEHİR 24.03.2022 - 09:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Beşir Derneği Ramazan Ayı öncesi yüzleri güldürdü

Beşir Derneği yapmış olduğu sosyal inceleme sonucunda belirlediği ailelere gıda, giysi yardımı yaparak ailelerin huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.
  Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapıyor.   Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Erdal Yıldırım, Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı; - Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması - Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları -Ramazan ayı iftar programları - Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri - Suriye’deki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları - Afganistan’daki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları - Yetim giydirme yardımları - Bir Kap Bir Kalp Sıcak yemek faaliyetleri - Su kuyusu açılması - Suriye’deki Müslüman kardeşlerimiz için briket ev yapılması Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Yıldırım, hayırsever vatandaşlara seslenerek “Hizmetlerin büyümesi için sizler de bağış, zekat ve fitrelerinizi derneğimize bağışlayarak hayra vesile olabilirsiniz” dedi.
Beşir Derneği yapmış olduğu sosyal inceleme sonucunda belirlediği ailelere gıda, giysi yardımı yaparak ailelerin huzurlu bir şekilde evlerine dönmelerini sağladı.

 

Nevşehir´de faaliyetlerine ara vermeden devam eden Beşir Derneği yardım severlerin yapmış olduğu bağışlar ile Nevşehir merkez ve ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapıyor.

 

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Erdal Yıldırım, Derneğin yürüttüğü faaliyetleri şu şekilde sıraladı;

- Her ay düzenli olarak belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılması

- Ramazan ayı kumanya ve erzak yardımları

-Ramazan ayı iftar programları

- Adaklık ve akika kurbanları kesim faaliyetleri

- Suriye’deki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları

- Afganistan’daki Müslüman kardeşlerimize gıda yardımları

- Yetim giydirme yardımları

- Bir Kap Bir Kalp Sıcak yemek faaliyetleri

- Su kuyusu açılması

- Suriye’deki Müslüman kardeşlerimiz için briket ev yapılması

Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Yıldırım, hayırsever vatandaşlara seslenerek “Hizmetlerin büyümesi için sizler de bağış, zekat ve fitrelerinizi derneğimize bağışlayarak hayra vesile olabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.