Sitenin sağında bir giydirme reklam

18 Mart Çanakkale Zaferi Kardelen Koleji’nde coşkuyla kutlandı

EĞİTİM 22.03.2022 - 12:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

18 Mart Çanakkale Zaferi Kardelen Koleji’nde coşkuyla kutlandı

Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nün 106. yıl dönümünü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.
    Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, kutsal vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanı, istiklali, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazdığı “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nün 106. yıl dönümünü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.   Kahraman şehitler anısına binaen saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, konuşmalar, şiirler ve video gösterisiyle devam ederken, Ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo ve muhteşem müzikal dinletisiyle sona erdi.   Törende İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar , ‘’Aziz milletimizin ne ilk destanıdır ne de sonuncusudur Çanakkale. O destandan bir iz görmek isterseniz toprağın bir karış altına, sonrakini kim yazacak derseniz de aklın ve bilimin yolundan ayrılmayan bir Atatürk gencinin gözlerine bakmak yeterlidir.   Çanakkale Zaferi’nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır. Her siperde ayrı destan yazan askerlerimiz, bu zaferin sonunda “Çanakkale Geçilmez!” sözünü tarihe yazdırmıştır. Bizler de Türk ulusunun bağımsızlık ve hürriyetinin simgesi olan “Çanakkale Zaferimizin 106. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı ve coşkuyla kutlanan tören sona erdi.  
Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nün 106. yıl dönümünü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, kutsal vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir ulusun kaderini değiştiren, vatanı, istiklali, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazdığı “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nün 106. yıl dönümünü okul konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Kahraman şehitler anısına binaen saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, konuşmalar, şiirler ve video gösterisiyle devam ederken, Ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo ve muhteşem müzikal dinletisiyle sona erdi.

 

Törende İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar , ‘’Aziz milletimizin ne ilk destanıdır ne de sonuncusudur Çanakkale. O destandan bir iz görmek isterseniz toprağın bir karış altına, sonrakini kim yazacak derseniz de aklın ve bilimin yolundan ayrılmayan bir Atatürk gencinin gözlerine bakmak yeterlidir.

 

Çanakkale Zaferi’nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır. Her siperde ayrı destan yazan askerlerimiz, bu zaferin sonunda “Çanakkale Geçilmez!” sözünü tarihe yazdırmıştır. Bizler de Türk ulusunun bağımsızlık ve hürriyetinin simgesi olan “Çanakkale Zaferimizin 106. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı ve coşkuyla kutlanan tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.