Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle istişarede bulundu

NEVŞEHİR 16.03.2022 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bahçeşehir Koleji, Nevşehir Belediyesi İle istişarede bulundu

Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Nevşehir Belediyesi ile istişarede bulundu.
    Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs müdürü Kadri Güvenç ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti ve yapılacak projelerden bahsederek işbirliği içinde olmanın faydalarından bahsetti.   Belediye başkanının da  olumlu dönütleri ile yeni ve güzel projelere destek sözü alındı.   Bahçeşehir Koleji Yönetimi, “Nevşehir'de vizyonu değiştirmek için projelerimiz için bize destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.  
Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Nevşehir Belediyesi ile istişarede bulundu.

 

 

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs müdürü Kadri Güvenç ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti ve yapılacak projelerden bahsederek işbirliği içinde olmanın faydalarından bahsetti.

 

Belediye başkanının da  olumlu dönütleri ile yeni ve güzel projelere destek sözü alındı.

 

Bahçeşehir Koleji Yönetimi, “Nevşehir'de vizyonu değiştirmek için projelerimiz için bize destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.