Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Urgenç; ‘Ek zam hemen şimdi verilmelidir’

NEVŞEHİR 16.03.2022 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Urgenç; ‘Ek zam hemen şimdi verilmelidir’

Türk Eğitim Sen Gülşehir ilçe istişare toplantısını Sadabat Parkı Ötüken Kafede gerçekleştirdi.
    Türk Eğitim Sen Gülşehir ilçe başkanlığı tarafından organizasyonu yapılan TES Gülşehir ilçe istişare toplantısı İlçe başkanı Ümit Kılıç koordinesinde gerçekleştirildi.   TES. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç; “Hep hakkı adaleti ve insan onurunu haykırdık. Şubatların soğuğunu da Ağustosların sıcağını da yaşadık. Baskı da gördük zulümde çektik. Bu teşkilata gönül vermiş olan insanlar hep mazlumun yanında oldu. Yılmadan mücadele ettik. Fikriyatımızdan taviz vermeden bugünlere geldik. Hepinize teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımız kurumlarında bayrak oldu. Şeref timsali olarak bizleri onurlandırdınız. Devletin malını korudunuz. Ahlaksızlığa pirim vermediniz. Devletin kaynaklarını şahsi çıkarlarınız için değil toplumun faydası için kullandınız. Yanlış yapan er ya da geç hukuk karşısında cezasını çekecektir. Meslek kanunu, ek zam, mülakat sistemi hakkındaki sendikanın düşüncelerini de paylaştı. Türk Eğitim Sen ne terör örgütlerinin, ne marjinal ideolojilerin, ne de iktidarların saha sorumluluğunu yerine getirdi. Türk Eğitim Sen'in aklında hep Türk Milleti vardır. Türkiye'nin müreffeh geleceği için mücadele eden eğitim ordusunun gücüyle bu günlere gelmiştir. Nevşehir'de 2000 Türkiye'de 250 bin üyesiyle Türkiye'nin milli refleksidir. İnşallah Gülşehir ilçemizde bu sene yetkili sendika olacağız, buna inanıyorum. İfadeleri ile sözlerini tamamladı.   TES. Gülşehir ilçe başkanı Ümit Kılıç; “Gülşehir'de 48 üye sayısını 110'na hep birlikte ulaştırdık. Bu başarı bu hazirunun, biz mücadele ediyoruz. Sefer bizden zafer Allah'tan, zor günlerde gireriz kol kola. İnanıyorum ki başaracağız” İfadelerini kullandı.  
Türk Eğitim Sen Gülşehir ilçe istişare toplantısını Sadabat Parkı Ötüken Kafede gerçekleştirdi.

 

 

Türk Eğitim Sen Gülşehir ilçe başkanlığı tarafından organizasyonu yapılan TES Gülşehir ilçe istişare toplantısı İlçe başkanı Ümit Kılıç koordinesinde gerçekleştirildi.

 

TES. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç; “Hep hakkı adaleti ve insan onurunu haykırdık. Şubatların soğuğunu da Ağustosların sıcağını da yaşadık. Baskı da gördük zulümde çektik. Bu teşkilata gönül vermiş olan insanlar hep mazlumun yanında oldu. Yılmadan mücadele ettik. Fikriyatımızdan taviz vermeden bugünlere geldik. Hepinize teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımız kurumlarında bayrak oldu. Şeref timsali olarak bizleri onurlandırdınız. Devletin malını korudunuz. Ahlaksızlığa pirim vermediniz. Devletin kaynaklarını şahsi çıkarlarınız için değil toplumun faydası için kullandınız. Yanlış yapan er ya da geç hukuk karşısında cezasını çekecektir. Meslek kanunu, ek zam, mülakat sistemi hakkındaki sendikanın düşüncelerini de paylaştı. Türk Eğitim Sen ne terör örgütlerinin, ne marjinal ideolojilerin, ne de iktidarların saha sorumluluğunu yerine getirdi. Türk Eğitim Sen'in aklında hep Türk Milleti vardır. Türkiye'nin müreffeh geleceği için mücadele eden eğitim ordusunun gücüyle bu günlere gelmiştir. Nevşehir'de 2000 Türkiye'de 250 bin üyesiyle Türkiye'nin milli refleksidir. İnşallah Gülşehir ilçemizde bu sene yetkili sendika olacağız, buna inanıyorum. İfadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

TES. Gülşehir ilçe başkanı Ümit Kılıç; “Gülşehir'de 48 üye sayısını 110'na hep birlikte ulaştırdık. Bu başarı bu hazirunun, biz mücadele ediyoruz. Sefer bizden zafer Allah'tan, zor günlerde gireriz kol kola. İnanıyorum ki başaracağız” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.