Sitenin sağında bir giydirme reklam

Esnaf ve Sanatkarlara yönelik destekler görüşülüyor

NEVŞEHİR 15.03.2022 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Esnaf ve Sanatkarlara yönelik destekler görüşülüyor

Halkbank Bölge Koordinatörü ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.
  Halkbank Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir beraberinde Pazarlama Sorumlusu Cantürk Baltacı ve Halkbank Şube Müdürü Arzu Şancı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı'yı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarlara yönelik destekler hakkında bilgilendirmede bulundu.   Ziyarette konuşan Pınarbaşı; Halkbankın esnaf ve sanatkarlara olan bakış açısı ve destekleri memnuniyet verici dedi.
Halkbank Bölge Koordinatörü ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

 

Halkbank Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir beraberinde Pazarlama Sorumlusu Cantürk Baltacı ve Halkbank Şube Müdürü Arzu Şancı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı'yı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarlara yönelik destekler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Ziyarette konuşan Pınarbaşı; Halkbankın esnaf ve sanatkarlara olan bakış açısı ve destekleri memnuniyet verici dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.