Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyespor grupta 4.sıraya geriledi

SPOR 09.03.2022 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor grupta 4.sıraya geriledi

TFF 3.Lig 1.Grupta haftaya 2.sırada giren Nevşehir Belediyespor bu hafta yaşadığı mağlubiyet sonrasında 4.sıraya geriledi.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 26.hafta müsabakasında Erbaaspor’u Kayseri’de konuk etti. Karşılaşmanın 90 dakikasının ardından sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Nevşehir Belediyespor rakipleri Belediye Kütahyaspor ve Arnavutköy Belediyespor’un haftayı 3 puan ile kapatmasının ardından 4.sıraya geriledi.   Nevşehir Belediyespor ligin 27.haftasında ise Elazığspor ile 13 Mart Pazar günü deplasmanda karşılaşacak.
TFF 3.Lig 1.Grupta haftaya 2.sırada giren Nevşehir Belediyespor bu hafta yaşadığı mağlubiyet sonrasında 4.sıraya geriledi.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 26.hafta müsabakasında Erbaaspor’u Kayseri’de konuk etti. Karşılaşmanın 90 dakikasının ardından sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Nevşehir Belediyespor rakipleri Belediye Kütahyaspor ve Arnavutköy Belediyespor’un haftayı 3 puan ile kapatmasının ardından 4.sıraya geriledi.

 

Nevşehir Belediyespor ligin 27.haftasında ise Elazığspor ile 13 Mart Pazar günü deplasmanda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.