Sitenin sağında bir giydirme reklam

Emniyetin uyuşturucu mücadelesi sürüyor

ASAYİŞ 09.03.2022 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Emniyetin uyuşturucu mücadelesi sürüyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Nevşehir genelinde uyuşturucuya karşı vermiş olduğu başarılı çalışmalar vatandaşların da desteği ile aralıksız devam ediyor.
    Alınan bilgilere göre Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahısların Deşifresine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışmada A.Ö ve E.E isimli şahısların Nevşehir’e uyuşturucu madde getirdiği bilgisi alındı. Şahıslar ikamet ettikleri otel odasında yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada 4 parça halinde toplam ağırlığı 11.21 Gr Metamfetamin ele geçirildi. Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçlarından adli işlem başlatıldı.   Yine Emniyetin yaptığı sokak çalışmasında T.D. İsimli şahıstan 0.43 Gr Metamfetamin ve 0.26 Gr Metamfetamin C.P. ve E.B. isimli şahıslardan ise 1.27 Gr Metamfetamin ele geçirildi. Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak Ve Kullanmak” suçlarından adli işlem başlatıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Nevşehir genelinde uyuşturucuya karşı vermiş olduğu başarılı çalışmalar vatandaşların da desteği ile aralıksız devam ediyor.

 

 

Alınan bilgilere göre Uyuşturucu Madde Kullanan ve Ticaretini Yapan Şahısların Deşifresine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışmada A.Ö ve E.E isimli şahısların Nevşehir’e uyuşturucu madde getirdiği bilgisi alındı. Şahıslar ikamet ettikleri otel odasında yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada 4 parça halinde toplam ağırlığı 11.21 Gr Metamfetamin ele geçirildi. Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçlarından adli işlem başlatıldı.

 

Yine Emniyetin yaptığı sokak çalışmasında T.D. İsimli şahıstan 0.43 Gr Metamfetamin ve 0.26 Gr Metamfetamin C.P. ve E.B. isimli şahıslardan ise 1.27 Gr Metamfetamin ele geçirildi. Şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak Ve Kullanmak” suçlarından adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.