Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erasmus Plus Programı Kapsamında İki Yeni Anlaşma İmzalandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2013 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Erasmus Plus Programı Kapsamında İki Yeni Anlaşma İmzalandı

Erasmus Plus Programı kapsamında Avrupa’da akademik işbirliği ağını her geçen gün genişleten Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Polonya’da bulunan University of Economy in Bydgoszcz ve Avusturya’da bulunan ITM College ile Turizm alanında anlaşma imzaladı. Anlaşmalar kapsamında öğrenciler ve personeller 2014-2015 akademik yılından itibaren söz konusu üniversitelerde bulunma imkânına sahip olacak. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen görüşmelerin ardından imzalanan anlaşmalarla üniversitemiz, Polonya, İspanya, İtalya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Letonya, Slovakya, Macaristan,  Bulgaristan, İngiltere ve İsveç’in ardından Avusturya’yı da işbirliği kurduğu ülkeler ağına dâhil etmiş oldu. ITM College ile ilgili detaylı bilgiye http://www.itm-college.eu web sayfasından,  University of Economy in Bydgoszcz hakkında detaylı bilgiye www.wsg.byd.pl web sayfasından ulaşılabilir

Erasmus Plus Programı kapsamında Avrupa’da akademik işbirliği ağını her geçen gün genişleten Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Polonya’da bulunan University of Economy in Bydgoszcz ve Avusturya’da bulunan ITM College ile Turizm alanında anlaşma imzaladı. Anlaşmalar kapsamında öğrenciler ve personeller 2014-2015 akademik yılından itibaren söz konusu üniversitelerde bulunma imkânına sahip olacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen görüşmelerin ardından imzalanan anlaşmalarla üniversitemiz, Polonya, İspanya, İtalya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Letonya, Slovakya, Macaristan,  Bulgaristan, İngiltere ve İsveç’in ardından Avusturya’yı da işbirliği kurduğu ülkeler ağına dâhil etmiş oldu.

ITM College ile ilgili detaylı bilgiye http://www.itm-college.eu web sayfasından,  University of Economy in Bydgoszcz hakkında detaylı bilgiye www.wsg.byd.pl web sayfasından ulaşılabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.