Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Barosu Dünya Kadınlar Günü için toplandı

GÜNCEL 08.03.2022 - 17:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Barosu Dünya Kadınlar Günü için toplandı

Nevşehir Barosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladığı programda Valilik Önü Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
   NEVŞEHİR(KHA)- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz ve Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Sema Yurtbilir Yavuz’un önderliğinde hazırlanan programa çok sayıda avukat katıldı. Kadın uzun yol şoförü Necla Müfettişoğlu’nun sürdüğü otobüsle Valilik önüne gelen Baro mensupları Atatürk anıtına çelenk koydu. Kadın Hakları Komisyon Başkanı Yavuz; “Medeni haklarımızı kazanılmasında ulu Önder Atatürk’ün çok büyük katkısı bulunmaktadır bu nedenle biz Atamızı da burada da anmak istedik. Çelengimizi buraya getirdik. Program açılışını atamızın önünde yapmak istedik. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.   Kadınların ayrımcılığa maruz kalmadığı, haklara, fırsatlara, kaynaklara, hizmetlere eşit olarak ulaşabildiği Günlerin umuduyla hepinize çok teşekkür ederim” dedi.    Nevşehir Baro Başkanı Boz ise; “8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününe özel düzenleme programı kadın arkadaşlarımız ve şoförümüz Necla hanımla birlikte katıldık. 8 Mart Dünya kadınlar günü aslında acı bir olay neticesinde ortaya çıkan anma günü. Bugün almak ve kutlamak arasında tereddütler olmakla birlikte bunun bir şekilde alınması gerektiği kanaatindeyiz. Nevşehir barosu başkanı olarak etkinliğe katılan bütün arkadaşlarımıza Baro mensuplarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Nevşehir Barosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırladığı programda Valilik Önü Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.


 
 NEVŞEHİR(KHA)-
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz ve Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Sema Yurtbilir Yavuz’un önderliğinde hazırlanan programa çok sayıda avukat katıldı. Kadın uzun yol şoförü Necla Müfettişoğlu’nun sürdüğü otobüsle Valilik önüne gelen Baro mensupları Atatürk anıtına çelenk koydu. Kadın Hakları Komisyon Başkanı Yavuz; “Medeni haklarımızı kazanılmasında ulu Önder Atatürk’ün çok büyük katkısı bulunmaktadır bu nedenle biz Atamızı da burada da anmak istedik. Çelengimizi buraya getirdik. Program açılışını atamızın önünde yapmak istedik. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.  
Kadınların ayrımcılığa maruz kalmadığı, haklara, fırsatlara, kaynaklara, hizmetlere eşit olarak ulaşabildiği Günlerin umuduyla hepinize çok teşekkür ederim” dedi. 


 

Nevşehir Baro Başkanı Boz ise; “8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününe özel düzenleme programı kadın arkadaşlarımız ve şoförümüz Necla hanımla birlikte katıldık. 8 Mart Dünya kadınlar günü aslında acı bir olay neticesinde ortaya çıkan anma günü. Bugün almak ve kutlamak arasında tereddütler olmakla birlikte bunun bir şekilde alınması gerektiği kanaatindeyiz. Nevşehir barosu başkanı olarak etkinliğe katılan bütün arkadaşlarımıza Baro mensuplarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.