Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Gençlik Kolları’nın 11.Erbakan haftası ziyaretleri

SİYASET 27.02.2022 - 18:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP Gençlik Kolları’nın 11.Erbakan haftası ziyaretleri

Nevşehir Saadet Partisi Gençlik Kolları 11. Erbakan haftası münasebetiyle Alperen Ocaklarına ve Yeniden Refah Partisine ziyarette bulundu.
    Ziyarette Gençlik Kolları başkanı Hamza Ülger, Alperen Ocakları başkanı Ramazan Kalkan’a Necmettin Erbakan Hocanın ‘Davam’ kitabını, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Hidayet Türk’e de Temel Karamollaoğlu'nun siyasi hayatını ve hatıralarını anlattığı ‘Son Tanık’ kitabını hediye etti.   Ziyaretler ile ilgili Hamza Ülger;   ‘’Ülkemizdeki en büyük problemlerden biri farklı görüşlere sahip olan insanlar olarak birbirimizi dinlemiyoruz, birbirimize tahammül edemiyoruz, memlekete ve ümmete faydası olacak bir mevzuda bir araya gelemiyoruz, Sorunlarımızı kutuplaşarak, dışlayarak, ötekileştirerek çözemeyeceğimiz aşikardır. Müslüman olmanın gereği hak bildiğini söylemek, tebliği vazifesini yerine getirmektir bunu da insanların fikirlerini yok sayarak, üstten bakarak, şuçu bu diyerek başaramayız. O yüzden biz Nevşehir Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak Hak dairede ve memleketimiz yararına olmak koşulu ile ziyaret talebimizi kabul eden herkes ile görüşeceğiz, bizi davet eden her yere icabet edeceğiz. Kardeşlik vazifemizi yerine getireceğiz. Erbakan haftası vesilesiyle ziyaret talebinde bulunduğumuz Nevşehir Alperen Ocakları Şube Başkanı Ramazan Kalkan beyefendiye, teşkilatına ve Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarına teşekkür ederiz. Allah'ın izniyle ziyaret etmeye, dinlemeye, fikirlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Nevşehir Saadet Partisi Gençlik Kolları 11. Erbakan haftası münasebetiyle Alperen Ocaklarına ve Yeniden Refah Partisine ziyarette bulundu.

 

 

Ziyarette Gençlik Kolları başkanı Hamza Ülger, Alperen Ocakları başkanı Ramazan Kalkan’a Necmettin Erbakan Hocanın ‘Davam’ kitabını, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Hidayet Türk’e de Temel Karamollaoğlu'nun siyasi hayatını ve hatıralarını anlattığı ‘Son Tanık’ kitabını hediye etti.

 

Ziyaretler ile ilgili Hamza Ülger;

 

‘’Ülkemizdeki en büyük problemlerden biri farklı görüşlere sahip olan insanlar olarak birbirimizi dinlemiyoruz, birbirimize tahammül edemiyoruz, memlekete ve ümmete faydası olacak bir mevzuda bir araya gelemiyoruz, Sorunlarımızı kutuplaşarak, dışlayarak, ötekileştirerek çözemeyeceğimiz aşikardır. Müslüman olmanın gereği hak bildiğini söylemek, tebliği vazifesini yerine getirmektir bunu da insanların fikirlerini yok sayarak, üstten bakarak, şuçu bu diyerek başaramayız. O yüzden biz Nevşehir Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak Hak dairede ve memleketimiz yararına olmak koşulu ile ziyaret talebimizi kabul eden herkes ile görüşeceğiz, bizi davet eden her yere icabet edeceğiz. Kardeşlik vazifemizi yerine getireceğiz. Erbakan haftası vesilesiyle ziyaret talebinde bulunduğumuz Nevşehir Alperen Ocakları Şube Başkanı Ramazan Kalkan beyefendiye, teşkilatına ve Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarına teşekkür ederiz. Allah'ın izniyle ziyaret etmeye, dinlemeye, fikirlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.