Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altın ve döviz fiyatlarındaki seyir değişebilir!

GÜNCEL 15.02.2022 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altın ve döviz fiyatlarındaki seyir değişebilir!

Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer altın ve döviz fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
  NEVŞEHİR (KHA) - Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer altın ve döviz fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyonla mücadele paketinin açıklanmasının ardından döviz kurlarında düşüş beklendiğini ifade eden Nurullah Uzer altında ise durumun farklı ilerlediğini ifade etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginliğin tırmanması halinde altın fiyatında da bir tırmanış görülebileceğini söyledi. Uzer konuya ilişkin; “Geçtiğimiz cumartesi günü Sayın Bakanımızın yaptığı enflasyonla mücadele kapsamındaki açıklamalarından sonra biz bu hafta dövizi bir miktar gerileyeceğini geri çekilebileceğini tahmin ediyoruz. Ancak altın tarafında durum biraz farklı. Malum Ukrayna'da yaşanan bir gerilim var Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceğine dair ciddi anlamda söylentiler var.  Bu gerçekleşecek olursa altında bu hafta yukarı yönlü bir hareket izleyebiliriz ancak Rusya böyle bir ortam gerçekleştirilmezse altında durağan bir hafta olacağını tahmin ediyoruz. Ancak döviz tarafında dediğim gibi Sayın Bakanımızın açıkladığı paketten sonra bu hafta bir miktar geri çekilme yaşanacağını düşünmekteyiz” ifadelerinde bulundu.
Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer altın ve döviz fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR (KHA) - Uzer Döviz ve Sarrafiye Genel Müdürü Nurullah Uzer altın ve döviz fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Enflasyonla mücadele paketinin açıklanmasının ardından döviz kurlarında düşüş beklendiğini ifade eden Nurullah Uzer altında ise durumun farklı ilerlediğini ifade etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginliğin tırmanması halinde altın fiyatında da bir tırmanış görülebileceğini söyledi. Uzer konuya ilişkin; “Geçtiğimiz cumartesi günü Sayın Bakanımızın yaptığı enflasyonla mücadele kapsamındaki açıklamalarından sonra biz bu hafta dövizi bir miktar gerileyeceğini geri çekilebileceğini tahmin ediyoruz. Ancak altın tarafında durum biraz farklı. Malum Ukrayna'da yaşanan bir gerilim var Rusya'nın Ukrayna'yı işgal edeceğine dair ciddi anlamda söylentiler var.  Bu gerçekleşecek olursa altında bu hafta yukarı yönlü bir hareket izleyebiliriz ancak Rusya böyle bir ortam gerçekleştirilmezse altında durağan bir hafta olacağını tahmin ediyoruz. Ancak döviz tarafında dediğim gibi Sayın Bakanımızın açıkladığı paketten sonra bu hafta bir miktar geri çekilme yaşanacağını düşünmekteyiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.